De Ciprian Iana,

În instanță, pe ”teren”, la adunările organizate de FRT, dar și în declarații, luptele ”corp la corp” nu încetează un moment.

După Adunarea Generală ordinară convocată de către conducerea FRT, opoziția a reacționat vehement.

Mihai Rusu, unul dintre cei mai activi contestatari ai conducerii FRT, a comentat, ironic, ultima ”întrunire” avută la FRT.

”Desfășurată într-o atmosferă de mare sărbătoare, sub conducerea lui Ion Țiriac, Adunarea Generală Ordinară convocată de dictatorul-președinte a votat în unanimitate programul implus de cei care dețin monopolul din tenisul românesc”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Rusu.

Fostul tenismen stabilit în Germania a continuat: ”În data de 14 noiembrie 2019, am recunoscut regia congreselor organizate în regimul de tristă amintire. În cadrul Adunării, prezidate de către maestrul de ceremonii Ion Țiriac, 20 de electori au votat în unanimitate raportul Comitetului Director pentru perioada de la ultima Adunare Generală, fără dată, din anul 2018 până în prezent. La fel s-a procedat și cu bugetul de venituri-cheltuieli pe 2019”.

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei. Ce spune despre România
Recomandări

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei. Ce spune despre România

Mihai Rusu / FOTO: Libertatea

Pentru fosta ”voce” de la Europa Liberă ”a fost un fel de ”poker la cacialma” jucat de Ion Țiriac și compania pentru ”salvarea aparențelor statutare, nu legale”.

”Ar fi trebuit să scrie pe ordinea de zi, de exemplu, decontul de la Fed Cup, Cupa Davis sau al turneului WTA de la București. Mai trebuia să apară creditul oferit de Ion Țiriac și costurile proceselor pierdut de FRT cu opoziția. Lor le trebuia adăugat auditul 2018-2019, pentru a afla și opinia publică cum au fost afiliate 181 de cluburi, în condițiile în care MTS a respins categoric acest demers”, este de părere Mihai Rusu.

Mihai Rusu a mai precizat: ”În aceste condiții, Adunarea Generală Ordinară din 14 noiembrie se încardează într-un film prost regizat. Dezimformarea a făcut parte din scenariu, iar intoxicarea cu virusul ”p”, de la presiune, pe electori reprezintă contaminarea unei Adunări Generale pentru salvarea celor din fruntea FRT”.

În încheiere, analistul sportiv stabilit la Munchen a precizat: ”Opoziția nu a participat la acest adevărat teatru absurd de la FRT, pe fondul problemelor de legalitate constatate chiar de către Ministerul Tineretului și Sportului. În aceste condiții, singura soluție de salvare a tenisului românesc o reprezintă demisia șefului ei, Ion Țiriac”.

Citeşte şi:

România U 21, campioană europeană la fotbal! ”Văd naționala câștigând Euro 2021”

Ion Țiriac: „Tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă după era Halep”

Simona Halep, surclasată de o puștoiacă. Lovitura financiară sub centură primită de sportiva din Constanța

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu
HOROSCOP

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu