IMG Bau & Verwaltungs AG, de origine elvețiană, grup condus de omul de afaceri Gaston Elsasser, este cea care va îndeplini această sarcină, care are deja un prim pas în buget și aprobat de către societatea-mamă.

O investiție puternică urmează să fie făcute în publicitate și difuzare pe întreg continentul, precum și multe alte beneficii pentru toți licențiatii. De asemenea, alte proiecte, cum ar fi crearea Departamentului R & D (cercetare și dezvoltare), divizia de Marketing și Departamentul juridic vor fi un plus pentru padbolul european.

De tot acest proiect vizionar vor beneficia nu doar cei care se vor alătura sportului spectacol începând de astăzi, ci acesta va crește în mod semnificativ valoarea specifică a tuturor celor care fac deja parte din Familia Padbol.

Practic, se va oferi un sprijin mai mare în publicitate, un calendar competițional mai complet și mai atractiv pentru jucători, dezvoltarea unei linii oficiale de merchandising și îmbrăcăminte, noi modele de terenuri de padbol, evenimente, clinici sportive, traininguri pentru antreprenori (dezvoltatori de terenuri de padbol), etc.

De asemenea, ca ți debut al acestui proiect, în câteva zile vor fi anunțate în mod oficial o serie de noi terenuri de Padbol, care vor fi date în folosință și vor fi disponibile în timpul iernii europene.

VIDEO Nervozitatea șefilor ASF când sunt întrebați de presă: ați încasat primă de performanță în 2022? Vicepreședinte: „Aveți un fix!” și a acoperit cu hârtii telefonul cu care era filmat
Recomandări
VIDEO Nervozitatea șefilor ASF când sunt întrebați de presă: ați încasat primă de performanță în 2022? Vicepreședinte: „Aveți un fix!” și a acoperit cu hârtii telefonul cu care era filmat

Punerea în aplicare a proiectului va duce la o dezvoltare si mai rapida, garantata de un cadru sigur, standardizat și stabil, care va accelera în continuare dezvoltarea unui sport care sa născut cu un dinamism mai mare decât putea fi imaginat.

Padbol este în plină dezvoltare și în România, în prezent fiind instalate pentru publicul larg patru terenuri în București, alte terenuri în Bistrița și Cluj, iar Academia Gheorghe Hagi își îmbunătățește prin padbol tehnică și viteză de reacție a „viitorului” fotbalist modern.

Anul Cupei Intercontinentale Romania 2017 este și anul accelerării dezvoltării padbol în România. Până la această ora antreprenori din orașe precum Oradea, Galați, Timișoara, Brașov și-au depus solicitări pentru obținerea de licențe.

Argumentele dezvoltării padbol la nivel național

• Noutate, tendință modernă, acoperire internațională
• Investiție redusă și recuperare rapidă, transformarea în timp foarte scurt a capitalului în profit
• Performanță economică excelentă, spațiu necesar redus: doar 60mp
• Recomandări medicale deosebite
• Adresare către un public foarte larg, orice spectator/fan putând deveni practicant
• Complementar pentru alte sporturi, în special pentru fotbalul
• Expunere mediatică la un nivel înalt
• Flexibilitate și portabilitate a construcției
• Sistem competițional atractiv și accesibil tuturor categoriilor de persoane
• Marca înregistrată și sistem de selecție a licențiatilor
• Activitate indiferent de anotimp

Patronul Euroins, Assen Hristov, acuză că „un angajat al SRI, Gabriel Cojocaru, care lucrează la prevenirea spălării banilor”, face parte din „haita care a ucis o companie sănătoasă, Euroins”
Recomandări
Patronul Euroins, Assen Hristov, acuză că „un angajat al SRI, Gabriel Cojocaru, care lucrează la prevenirea spălării banilor”, face parte din „haita care a ucis o companie sănătoasă, Euroins”

„În luna martie dăm startul Turneului de Calificare pentru Cupa Intercontinentală Romania 2017. Se vor organiza competitii atat la nivel local, cat si la nivel national, cu drept de participare a tuturor iubitorilor sportului, in special ai tenisului cu piciorul, amatori sau profesioniști, masculin și feminin.

Câștigarea titlului mondial Uruguay 2016 la fete ne-a demonstrat încă odată că românii se pot impune cu ambiție chiar și în cadrul unui sport de ultima generație, cum este Padbol”, a declarat Elisabeta Gherghișan, presedinte Asociația Româna de Padbol.

Cupa Intercontinentală se anunță a fi un show total, pe care iubitorii sportului nu au voie să îl rateze.