Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Patronul Astrei, Ioan Niculae, povesteşte experienţa trăită în junglă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EXCLUSIV / Patronul Astrei, Ioan Niculae, povesteşte experienţa trăită în junglă

EXCLUSIV / Patronul Astrei, Ioan Niculae, povesteşte experienţa trăită în junglă

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, este foc şi pară după ce echipa lui a terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu, meciul cu ”U” Cluj. Într-un interviu acordat pentru Libertatea, omul de afaceri îl desfiinţează pe arbitrul Sebastian Colţescu, dar îi şi avertizează pe jucători că în pauza competiţională mulţi vor fi puşi pe liber.

Libertatea: Bună ziua, domnule Niculae, aţi fost la meciul cu ”U” Cluj sau sunteţi la vânătoare în Africa de Sud?
Ioan Niculae: N-am fost la meci, dar nu pentru că aş fi în Africa de Sud. Asta s-a întâmplat anul trecut în vară. După 15 ani, mi-am permis şi eu o vacanţă mai mare de cinci zile. Am vrut să fac şi eu un concediu exotic şi am stat 10 zile.

Şi cum a fost la vânătoare în junglă?
O experienţă inedită. E diferit faţă de vânătoarea de la noi. Dar, de ce se face atâta caz pe această temă? Totul a fost legal.

Şi cum aţi ajuns acolo?
Am fost invitat de un prieten din Namibia, care are cinci fonduri de vânătoare. De fapt, am vânat pe fondurile lui. De fapt, i-am întors vizita, după ce eu l-am invitat în România şi am fost cu el la Capra Neagră, la Buşteni, la Zimnicea, unde a vânat porc mistreţi şi prepeliţe.

”Elefantul îl duc la o cabană de vânătoare”

La vanatoare cu Ioan Niculae 19.12.2009

Şi e adevărat că aţi împuşcat un elefant pe care urmează să-l primiţi împăiat?
Da. Elefantul împăiat a fost ideea lui, pentru a-mi întoarce cadoul pe care i l-am făcut eu, o armă de vânătoare. Îl voi duce la o cabană de vânătoare.

Şi merită un astfel de trofeu 90.000 de dolari? Presa sud-africană susţine că 40.000 costă aprobarea de vântoare şi 50.000 transportul.

Să lămurim şi acest aspect. Sumele vehiculate sunt de trei ori mai mici. Voi plăti circa 17.000 de dolari pentru transportul elefantului. Am văzut că se face referire la 19 trofee, dar, de fapt, au fost 13, iar 90 la sută dintre ele au fost plătite de prietenul namibian. Ca lumea să înţeleagă mai bine, trebuie spus că în Africa de Sud se dau aprobări doar pentru animale care nu mai perpetuează specia şi trebuie eliminate.

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată
Recomandări

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată

”Colţescu a viciat rezultatul meciului cu U Cluj”

COLTESCU 11

Revenim la meciul cu ”U” Cluj. Dezamăgit?
Nu vreau să mai vorbesc despre fotbal. Dar are dreptate Narcis Răducan. A fost viciere clară de rezultat! M-am săturat să tot vorbesc. Să se autosesizeze mari specialişti de la Comisie. Eliminările lui William şi a lui Florescu au fost gratuite. Domnul Colţescu a vrut să iasă din nou în evidenţă.

Mai trageţi speranţe la titlu?
Nu mai putem vorbi despre aşa ceva. Întrucât obiectivele stabilite la începutul sezonului nu mai pot fi realizate, din iarnă vom face o restructurare masivă a lotului.

Close
Închide
  Close