Mergi direct la conținut »
Patru jucătoare de la CSM au acuzat stări de vomă înaintea semifinalei cu Vardar: "Grubisic a făcut perfuzii. Nu s-a putut antrena"
Sport Libertatea > Sport > Patru jucătoare de la CSM au acuzat stări de vomă înaintea semifinalei cu Vardar: "Grubisic a făcut perfuzii. Nu s-a putut antrena"

Patru jucătoare de la CSM au acuzat stări de vomă înaintea semifinalei cu Vardar: „Grubisic a făcut perfuzii. Nu s-a putut antrena”

Patru jucătoare de la CSM au acuzat stări de vomă înaintea semifinalei cu Vardar, pierdută categoric, scor 38-33.

Bogdan Vasiliu, președintele lui CSM București, a dezvăluit la Dolce Sport că patru dintre jucătoarele lui Per Johansson au acuzat stări de vomă după micul dejun servit în Ungaria în ziua partidei cu Vardar, din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

„Vineri dimineață, Grubisic a venit la medicul echipei, transmițându-i că a vomitat toată noaptea și i-a fost foarte rău. Nu a fost la antrenament. Faptul că vomita și nu reușea să i se administreze oral niciun tratament, a trebuit să i se facă perfuzie. Am crezut că totul se termină acolo. Totuși, sâmbătă dimineața au venit alte trei jucătoare care acuzau aceleași stări.

Am discutat cu directorul hotelului, care ne-a dat asigurări că nu e nimic. Nu acuzăm pe nimeni, nu e niciun complot, nu au venit niște forțe speciale să ne facă rău. Pur și simplu a fost o neatenție în bucătărie. Nimic mai mult. Sigur că fetele au fost afectate, dar credeam că adrenalina jocului le va da putere”, a spus Bogdan Vasiliu, președintele secției de handbal de la CSM București. 

CSM București, deținătoarea trofeului, a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a fost învinsă de Vardar Skopje cu scorul de 38-33 (21-13), sâmbătă, în semifinalele turneului Final4 găzduit de Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

Close
Închide
  Close