De Daniel Conțescu,

Cine crede că este exclusiv meritul lui Hagi în creșterea și lansarea lui Ianis Hagi și a lui Răzvan Marin, cele două produse de export ale Viitorului, se păcălește amarnic. Cei doi nu au venit de nicăieri, ci au stat în ”incubatorul” de lângă sediul FRF, acolo unde sunt terenurile școlii de fotbal ”Pro Luceafărul”, ”unitate” în care ”meșterul” Marcel Pigulea scoate fotbaliști pe bandă rulantă.

Daniel Ene este încă un nume căruia Pigulea i-a dat drumul să ”zboare”. Pentru că a refuzat să meargă la Academia Hagi, fiind prea tânăr, a pierdut startul, dar tânărul are resurse pentru a recupera timpul pierdut, spun specialiștii. Daniel a ajuns la Voluntari 2 și dă goluri pe bandă rulantă pentru formația din liga a treia, iar în curând va face pasul către prima echipă. Se descrie ca un fotbalist în genul lui Inzaghi. Nu este din cale afară de tehnic, dar are un ”lipici” teribil la gol.

”Cum erau Răzvan Marin și Ianis Hagi? Făceau diferența la Pro Luceafărul. Nu se vedea că e copilul lui Hagi sau al lui Răzvan Marin. Bunicul lui Ianis m-a întrebat o dată, când îl însoțea la antrenament, dacă nu vreau să merg și eu la Academie. Părinții nu mi-au dat voie, considerând că sunt prea mic”, spune puștiul de 19 ani.

”Când îi văd pe ei că au ajuns la cluburi mari, ca Fiorentina și ca Standard Liege, mă bucur pentru ei, dar, nu că sunt supărat, dar am așa o dorință: să ajung și eu la nivelul lor. Sunt convins că, dacă voi merita, voi fi promovat la prima echipă la Voluntari. Deja, am fost cu echipa mare în turneul din Turcia, iar domnul Gigi Mulțescu m-a luat atunci la prima echipă”, mai spune atacantul căruia îi plac doi jucători ofensivi, din fotbalul de azi: polonezul Robert Lewandowsky (Bayern Munchen) și argentinianul Paulo Dybala (Juventus Torino).

 

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie