Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Ultimii în clasament, ”lupii” s-au adunat printre nămeți, cu un nou antrenor. ^Schumacher, contre cu fanii. Cine mai vine, cine pleacă / FOTO

Ultimii în clasament, ”lupii” s-au adunat printre nămeți, cu un nou antrenor. ^Schumacher, contre cu fanii. Cine mai vine, cine pleacă / FOTO

[gallery ids="1338696,1338697,1338698,1338699,1338700,1338701,1338702,1338703"]

Echipa de fotbal Petrolul Ploiești s-a reunit miercuri cu un nou antrenor, Constantin Schumacher (39 de ani), care i-a luat locul lui Mihai Stoichiță, pus pe liber.

Fotbaliștii au dat ture pe terenul arenei ”Ilie Oană”, pe o suprafață pe care nu era curățată zăpada. S-au prezentat 18 fotbaliști, mulți dintre stranieri urmând să sosească în România abia miercuri seară.

La primul antrenament au fost prezenţi jucătorii Alberto Cobrea, Laurenţiu Marinescu, Alexandru Benga, Roberto Alecsandru, Dacian Varga, Alexandru Chiriţă, Alexandru Radu, Georgian Mareş, Cristian Pulhac, Dean Beţa, Constantin Mişelăricu, Sebastian Petre, Michelle Paolucci, Janko Pacar, Benoit Lesoimier, Fabrice Begeorgi, Romain Inez şi Ludovic Guerriero, urmând ca, joi, la vizita medicală, să participe şi ceilalţi componenţi ai lotului.

Joi, fotbaliștii vor efectua vizita medicală la INMS din București, iar de vineri, până la plecarea în stagiul din Turcia, echipa se va antrena la baza COSR de la Izvorani.

Constantin Schumacher, noul tehnician, sosit de la SCM Pitești, din liga a treia, nu a fost tocmai bine primit de cei câțiva membri ai galeriei prezenți la stadion: ”Ai venit tu cu Mario Nicolae (n.r. noul și, de fapt, vechiul manager al clunului), prietenul tău, să salvezi echipa asta? Du-te la București, la Rapid, fosta ta echipă, dacă vrei să faci figuri! Te strâmbi la noi, nici ”bună ziua” și ”la mulți ani” nu ne-ai dat!”. Schumi a promis că va discuta după antrenament cu fanii înfierbântați.

”Am început pregătirea primii şi îmi doresc ca Petrolul Ploieşti să fie şi prima echipă care se salvează de la retrogradare. Avem un obiectiv dificil, dar, împreună cu stafful tehnic, cu jucătorii care au venit, cu cei care urmează să sosească în perioada următoare şi cu conducerea clubului ne dorim să facem tot posibilul ca să-l atingem. Vreau să fim un grup unit în vestiar, pentru că aici Petrolul cred că a avut de suferit, iar lucrul acesta sper să se întâmple cât mai repede şi, astfel, şansele noastre să fie cât mai mari atunci când se va relua campionatul. Am mare dorinţă de performanţă, am făcut performanţă ca jucător şi îmi doresc să reuşesc şi ca antrenor”, a spus Constantin Schumacher.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

În altă ordine de idei, patronul Dan Capră s-a arătat încântat de aducerea noului antrenor: ”Vom vedea un Petrolul ofensiv, vom juca în viteză! Avem 30% șanse să ne salvăm. Baftă lui Schumacher”.

Patronul Petrolului a dezvăluit că Viitorul a profitat de clauza din contract, de ordinul zecilor de mii de euro, pe care o avea portarul Pecanha și, cel mai probabil miercuri amiază, acesta va semna cu formația lui Hagi. 

AICI, toate detaliile despre transferurile ”lupilor” și povestea lui Benoit Lesoimier.

”Lupii” îi mai așteaptă la echipă pe fundașul italian Giuseppe Prestia (22 de ani, 14 meciuri pentru Oțelul, în 2014), liber din varbă, de când a terminat contractul cu Parma, liga a cincea, și pe mijlocașul francez Damien Boudjemaa (30 de ani, 2012-2014 la Petrolul), ultima oară la Slavia Praga, tot liber de contract.

Petrolul va anunţa rezilierea contractelor cu mai mulţi jucători. Printre ei, Tudose, Milinceanu, Lemnaru, Genev, Pulhac şi Velasco. Rusu a plecat deja, Pecanha se transferă la Viitorul, iar lui Bolboaşă i-a expirat contractul de împrumut.

Petrolul este ultima clasată în Liga 1, cu 8 puncte, având șanse reduse de a se salva de la retrogradare.

FOTOGRAFII: Mihai Toma

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close