Mergi direct la conținut »
”Pinalti” a profitat de o fată din Popești- Leordeni, pentru a spăla banii de la Microsoft
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

”Pinalti” a profitat de o fată din Popești- Leordeni, pentru a spăla banii de la Microsoft

Jurnalistul Ionel Stoica, de la cotidianul ”Adevărul”, a povestit un pasaj petrecut astăzi, la audierea lui Claudiu Florică, patron al clubului de fotbal Regal Sport București (gruparea înfrățită cu Atletico Madrid - Spania) și personaj central în ”Dosarul Microsoft”. Ziaristul susține că firma lui Gheoghe Ștefan, fost patron la Ceahlăul și fost primar în Piatra-Neamț, spăla banii din șpaga primită printr-o firmă în care era băgată la înaitare o fată simplă, Maria Niculae. Iată descrierea făcută cu lux de amănunte de Ionel Stoica:

”Am stat in sala azi la audierile din Microsoft, a fost audiat Claudiu Florica care a povestit cum salivau Pinalti, Cocos si Sandu cand au auzit de spaga de „16-17 milioane de euro”. Dar postarea asta nu este gulerele albe. Azi a fost audiata in acest caz o fata din Popesti-Leordeni, Maria Niculae, cea care a preluat in acte, atunci cand avea 19 ani, firma prin care Pinalti a spalat o parte din partea lui de spaga, 4 milioane de euro. E o fata simpla, are o problema la un picior, merge schiopatat, povestea ca a luat societatea la sfatul iubitului si a primit 1.500 de lei pentru asta. A deschis conturi bancare, de unele viramente se ocupa o contabila, ea mai scotea bani cash- pentru care mai primea ceva maruntis. Vorbeste simplu, este modesta, pare impresionata de Curtea Suprema, in spate cei din lotul Microsoft rad cand se incurca in greseli, fata are un vocabular limitat. De 4 ori a carat sume marisoare de bani la Marriott- la unul dintre oamenii lui Pinalti, povesteste candid -spre amuzamentul hotilor din sala, ca i-a ramas in minte ca cel care ii lua banii avea costum elegant si batista alba. Repeta asta de 2-3 ori, rad si judecatoarele. A plecat, incet -incet, din Curtea Suprema, pe Batistei, spre metrou, zambea trist. Golanii s-au urcat in masinile luxoase, inconjurati de avocati scumpi, rugandu-se sa primeasca o condamnare mica”.

nelu

SportNews a scris că Pinalti s-a mutat de ceva timp din Piatra-Neamț în Ilfov, pentru a fi mai aproape de locul în care se țin audierile din procesele în care este parte.

Close
Închide
  Close