Mergi direct la conținut »
VIDEO / Petrolul, eliminată din Liga Europa, după înfrângerea de la Zagreb
Sport Libertatea > Sport > VIDEO / Petrolul, eliminată din Liga Europa, după înfrângerea de la Zagreb

VIDEO / Petrolul, eliminată din Liga Europa, după înfrângerea de la Zagreb

 

FINAL DE MECI. PETROLUL PIERDE ŞI E ELIMINATĂ DIN EUROPA!

Min. 90*5: 2-1: Antolici întoarce doi apărători ai oaspeţilor şi trimite balonul direct în vinclul porţii bravului Cobrea!

5 minute de prelungire.

Min. 90: ultima schimbare, iese Ademi, intră Corici.

Min, 88: Cobrea salvează din nou, incredibil, în faţa lui Ademi. A deviat peste poartă un şut din careul mic!

Min, 84: Cobrea e din nou providenţial la şutul lui Brozovici.

Min, 80: schimbare la oaspeţi, iese Mustivar, intră Marinescu.

Min. 77: lovitură liberă periculoasă pentru Dinamo. Fără rezultat.

Min. 75: galben Simunovici pentru un fault la Tamuz.

Min. 73: schimbare la Petrolul, iese De Lucas, intră Nkoyi.

Min 71: schimbare la Dinamo, iese Wilson Eduardo, intră Soudani.

Min. 67: schimbare la Petrolul, iese Mutu, intră Gevaro.

Min. 66: Cobrea scoate senzaţional, de sub bară, la reluarea lui Cop.

Min. 64: schimbare la gazde, iese Machado, intră Vukojevici.

Acum, găzarii au nevoie de două goluri pentru a duce meciul în prelungiri!

Min. 60: 1-1. Mutu îl angajează pe Albin, care marchează, bară-gol! Copie la indigo cu golul croaţilor. Speranţe pentru lupi!

Interesele din spatele zborurilor private care duc sute de îngrijitoare din România la muncă în Austria, în plină pandemie. Oficial, sunt „repatriate”
Recomandări

Interesele din spatele zborurilor private care duc sute de îngrijitoare din România la muncă în Austria, în plină pandemie. Oficial, sunt „repatriate”

 

Răzvan Lucescu ezită să facă schimbări ofensive. Ar putea forţa cu Gevaro, Nkoyi, Priso sau Marinescu. Chiar cu Astafei. Ce mai ai de pierdut, Răzvane…

Min. 55: Wilson Eduardo trage puţin pe lângă poartă.

Min. 49:
Mutu trage departe, din unghi. Şi Petrolul e departe. De calificare!

A ÎNCEPUT REPRIZA SECUNDĂ.

PAUZĂ LA ZAGREB!

Min. 44: Cobrea iese perfect şi degajeză din faţa lui Cop.

Min. 42:
Albin trage telefonat, joacă de copii pentru Eduardo.

Dacă mai speră în minuni, petroliştii ar trebui să marcheze trei goluri, ca să ducă meciul măcar în prelungiri. Cum, cu cine, când…

Min. 36: cartonaş galben De Lucas, fault tare la Ademi.
.
Min. 33:
Mustivar bâlbâie un balon în faţa careului, Cop fură mingea, Hoban salvează pericolul.

Min. 30: Tamuz pătrunde în forţă, Eduardo îl blochează.

Mutu e, deocamdată, invizibil. Albin încearcă, dar nu îi iese, Teixeira n+are idei, Tamuz se luptă, ineficient. Pistoanele Petrolului dorm. Suporterii prahoveni, circa 150, încă speră şi încurajează echipa.

Dosarul testării VIP. “Vicele” CJ Suceava și soția s-au testat cu 5 zile înaintea medicilor
Recomandări

Dosarul testării VIP. “Vicele” CJ Suceava și soția s-au testat cu 5 zile înaintea medicilor

 

Min. 22: 1-0. Gol marcat de golgheterul Duje Cop, simplu, cu latul, pe lângă Cobrea, după o angajare frontală a lui Machado, printre Hoban şi Gerson, fundaşii centrali ai lui Răzvan Lucescu! A fost prima acţiune periculoasă a gazdelor, care dominau, însă steril.

Din peluza BBB, se strigă „Ţiganii, ţiganii!”‘. În fapt, e doar o rămăşită Bad Boys Blue! Se spune că e o galerie plătită de preşedintele Zdravko Mamici!

Cobrea, debutant în Europa, stă în poarta găzarilor – Pecanha e indisponibil, a început jocul ezitant, dar nu a făcut vreo greşeală.

Min. 8: angajat de Albin, Tamuz trage de la opt metri lateral stânga, mingea loveşte stâlpul porţii lui Eduardo!

Min. 5. Cop iniţiază o acţiune periculoasă pe partea stângă, Gerson respinge din faţa porţii.

Testat pozitiv cu COVID-19, șeful corpului de control al Ministerului Sănătăţii a revenit la serviciu și le-a spus colegilor că a fost un test ”fals pozitiv”
Recomandări

Testat pozitiv cu COVID-19, șeful corpului de control al Ministerului Sănătăţii a revenit la serviciu și le-a spus colegilor că a fost un test ”fals pozitiv”

 

În cursul zilei de azi, Dridea I, Oprişan, Iuhas şi Dincuţă, patru fotbalişti care au evoluat în dubla Dinamo vs Petrolul, din 1967, 5-o la Zagreb, pentru Dinamo, 2-o la Ploieşti, pentru găzari, s-au întîlnit cu supravieţuitorii din lotul croaţilor. A fost un dineu emoţionant!

Aproape 6.000 de spectatori asistă la meci.

min. 1: A început partida.

Echipele de start:

Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinto, Simunovici, Simunici, Pivarici – Brozovici, Ademi, Antolici – Machado, Cop., Wilson Eduardo Antrenor: Zoran Mamici

Rezerve: Jezina, Ibanez, Sigali, Corici, Vukojevici, Soudani, Pjaca

Petrolul Ploieşti: Cobrea – Alcenat, Hoban, Gerson, Satli – De Lucas, Mustivar – Albin, Mutu, Teixeira,  – Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu

Rezerve: Bolboaşă, Beţa, Nepomuceno, Priso, Astafei, L. Marinescu, Nkoyi

Arbitru la centru: Ivan Kruzliak (Slovacia)

——————————————————–

Dinamo Zagreb şi Petrolul Ploieşti se întâlnesc astăzi, pe arena ”Maksimir”, în manşa secundă din play-off-ul Ligii Europa. În tur, croaţii au câştigat cu scorul de 3-1.

Pentru a întoarce în favoarea lor soarta calificării în grupele Ligii Europa, ”lupii galbeni” au nevoie fie de o victorie la o diferenţă de două goluri, dar în care să marcheze cel puţin de patru ori, fie de un succes la trei goluri diferenţă. Jucătorii ploieşteni susţin însă că n-au abandonat lupta. ”Eu mai cred în minuni. Vrem să începem meciul tare şi să întoarcem acel 1-3 din tur. Mulţi spun că nu mai avem şanse cu Dinamo Zagreb, dar noi chiar sperăm în calificare”, a declarat mijlocaşul Sony Mustivar.

”Gândind realist, şansele să ne calificăm sunt mici. Fotbalul a arătat însă de multe ori că e imprevizibil. Nu avem nimic de pierdut şi ne vom agăţa de şansele noastre, oricât de mici ar fi ele” a precizat şi Răzvan Lucescu, antrenorul formaţiei Petrolul.

Ploieştenii nu-i vor avea în teren la acest meci pe portarul Pecanha, care e accidentat, şi pe fundaşul Geraldo Alves, suspendat după cartonaşul roşu primit în meciul-tur. De asemenea, Pecanha şi Fanchone acuză probleme medicale acuză şi ei probleme medicale.

Echipele probabile:

Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinto, Simunovici, Simunici, Pivarici – Brozovici, Ademi – Wilson Eduardo, Soudani, Antolici – Cop. Antrenor: Zoran Mamici

Petrolul Ploieşti: Cobrea – Alcenat, Hoban, Gerson, Satli – De Lucas, Mustivar – Teixeira, Albin, Mutu – Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu

Arbitru la centru: Ivan Kruzliak (Slovacia)

Close
Închide
  Close