Mergi direct la conținut »
Polo: naționala feminină a ratat calificarea la Euro 2020, băieții și-au aflat grupa de la turneul final
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Polo: naționala feminină a ratat calificarea la Euro 2020, băieții și-au aflat grupa de la turneul final

Polo: naționala feminină a ratat calificarea la Euro 2020, băieții și-au aflat grupa de la turneul final

Selecţionata feminină de polo pe apă a României a ratat calificarea la Campionatele Europene din 2020, după ce a fost învinsă de Germania cu scorul de 14-11 (1-2, 2-3, 2-2, 5-2; 4-2), după aruncările de departajare, sâmbătă, la Duisburg, în manşa secundă a barajului pentru turneul final de la Budapesta.

România se impusese în prima manşă cu scorul de 14-13.

Germania a reuşit să întoarcă soarta partidei în ultimul sfert, marcând golul care a dus meciul la aruncările de departajare cu 16 secunde înainte de finalul timpului regulamentar.

Xenia-Bianca Bonca şi Tamara Dremuh au ratat pentru România la aruncările de departajare, astfel că Germania a obţinut calificarea la turneul final.

Pentru România au marcat Krisztina Szeghalmi 5 goluri, Briana Mihăilă 4, Claudia Pilică şi Johanna Toth.

  • Naţionala masculină de polo va juca în grupa B la Campionatul European din 2020, cu selecţionatele Serbiei, Olandei şi Rusiei, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi.

Componenţa celorlalte grupe: Grupa A: Germania, Slovacia, Croaţia, Muntenegru; Grupa C: Malta, Turcia, Spania, Ungaria; Grupa D: Franţa, Italia, Georgia, Grecia.

Close
Închide
  Close