MENIU CAUTĂ
07 Feb. 2018 23:19

Portarul Florin Niţă, căpitan la debutul pentru Sparta Praga / GALERIE FOTO&VIDEO

Distribuie

Portarul Florin Niţă, căpitan la debutul pentru Sparta Praga. Fostul goalkeeper al FCSB a început titular amicalul pe care echipa cehă l-a pierdut, miercuri, scor 1-2 în faţa celor de la Spartak Moscova. Florin Niță a primit banderola de căpitan, aşa cum este tradiţia la Sparta Praga cu jucătorii nou-transferați.

Niţă a primit două goluri imparabile. Mai întâi, în minutul 13, Promes a tras tare, pe jos, la colţul lung. Apoi, în minutul 78, Melgarejo a scăpat singur cu Niţă şi a înscris cu un lob frumos. Golul cehilor a fost înscris de Kadlec, în minutut 17.

Stanciu şi Vătăjelu au fost şi ei titulari. Primul a fost schimbat în minutul 84, cel de-al doilea în minutul 70.

La final, Niţă a vorbit pentru site-ul oficial al lui Sparta Praga şi a explicat ce înseamnă pentru el transferul la Sparta Praga: 'Am venit aici pentru că a fost o nouă provocare pentru mine şi am zis să încerc. Îmi doresc ca tot ce fac aici să rămână undeva acolo, îmi doresc să am rezultate cu această echipă. Pentru mine este un pas important în cariera de fotbalist. A trebuit să fac acest pas pentru binele familiei mele. Îmi pare rău pentru suporterii de la FCSB, ştiu că m-au iubit'.


Citește și: EXCLUSIV/Cătălin Crișan a albit, dar de dor! 'Mi se pare ciudat că am 50 de ani, sufletul meu a rămas la 20!'

Loading...
Comentarii