Mergi direct la conținut »
Posibilele explicații ale gestului jignitor făcut de Robbie Williams în timpul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale | VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Posibilele explicații ale gestului jignitor făcut de Robbie Williams în timpul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale | VIDEO

Posibilele explicații ale gestului jignitor făcut de Robbie Williams în timpul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale | VIDEO

Robbie Williams a fost vedeta ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale din Rusia. Cântărețul britanic i-a încântat pe spectatori și pe telespectatori cu recitalul de pe stadionul Lujiniki din Moscova, dar a stârnit și o cotroversă, din cauza unui gest cu conotație jignitoare.

În timpul melodiei “Rock DJ”, Robbie Williams a arătat degetul mijlociu către o cameră de filmat. Gestul său a provocat o mulțime de comentarii, iar jurnaliștii s-au chinuit să-i afle semnificația, în condițiile în care artistul nu s-a grăbit să ofere o explicație.

Iată cele trei intepretări care circulă în mass-media:

  • Gestul lui Robbie Williams a fost adresat canalului american de televiziune FOX, pe care artistul îl acuză că susține curentele politice de dreapta, inclusiv măsurile controversate ale președintelui SUA, Donald Trump.
  • Robbie Williams a vrut să-i pună la punct pe cei care l-au criticat pentru că a acceptat să cânte în deschiderea Cupei Mondiale din Rusia, țară în care nu sunt respectate drepturile diverselor minorități (inclusiv cele ale minorităților sexuale)
  • Prin degetul mijlociu arătat camerei, Robbie Williams nu a vrut altceva decât să-și reconfirme imaginea de rebel și să determine o creștere a vânzărilor albumelor sale.
Close
Închide
  Close