Mergi direct la conținut »
Presa scoțiană e la picioarele lui Ianis Hagi, după evoluția contra lui Braga din Europa League: ”Eroul care inspiră Rangers!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Presa scoțiană e la picioarele lui Ianis Hagi, după evoluția contra lui Braga din Europa League: ”Eroul care inspiră Rangers!”

Presa scoțiană e la picioarele lui Ianis Hagi, după evoluția contra lui Braga din Europa League: ”Eroul care inspiră Rangers!”

”Poate că Ianis nu va atinge niciodată nivelul la care a ajuns bătrânul său, dar Gheorghe probabil nu a avut niciodată două goluri sărbătorite într-un asemenea stil ca fiul lui”, a comentat Daily Record la capătul meciului Glasgow Rangers - SC Braga 3-2.

De Theodor Jumătate,

De la 0-2 la 3-2 într-un sfert de oră copleșitor cu Sporting Braga. Presa a explodat pur și simplu cu superlative la adresa lui Ianis.

Daily Record i-a dedicat șase pagini în ediția de print, ca la meciul cu Hibernian. Prima copertă, ultima și două „duble” la rubrica de sport.

Daily Record a lăudat evoluția lui Ianis Hagi.

”Genă de geniu”, a titrat Gavin Berry în analiza partidei. ”Ianis ne-a oferit un strop din marele Hagi cu acest show magic care reaprinde visul european al lui Rangers”, a scris el, amintind că ”băiatul nici nu împlinise doi ani când legendarul său tată scria istorie la Galatasaray cucerind Cupa UEFA. Iar el menține vii speranțele de a călca pe urmele părintelui. A fost scânteia unei reveniri fantastice, sub privirea mândră a lui Gheorghe Hagi”.

La rândul său, David McCarthy a comentat în cronică: ”Ianis poate că nu va atinge niciodată nivelul la care a ajuns bătrânul său, dar Gheorghe probabil nu a avut niciodată două goluri sărbătorite într-un asemenea stil ca fiul lui”. The Scottish Sun are „eroul care inspiră Rangers”, descoperind că „miticul Hagi a fost în mod cert mândru să-și vadă băiatul astfel. Așa tată, așa fiu. E clasa lui Hagi”.

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”
Recomandări

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”

 

”Unde e Ianis e speranță”

Daily Mail privește cu uimire ascensiunea lui Ianis. „La doar 21 de ani, și-a asumat responsabilitatea de a resuscita o echipă ce părea moartă și de a o trage spre o răsturnare extraordinară”, a remarcat jurnalul britanic.

”Fără îndoială, tânărul român a fost cel care a modificat radical tendința jocului pentru a-i lăsa pe tatăl său și pe aproape 50.000 de fani într-o stare de delir. A demonstrat curaj, curajul de care ai nevoie pentru a salva o situație disperată”. The Guardian încheie minunat articolul despre succesul lui Rangers: ”Unde e Ianis Hagi e speranță!”.

9 a fost nota primită de Ianis Hagi în cotidianul The Scottish Sun pentru jocul cu Braga; a primit 8 în Daily Record și The Herald

Hagi a fost sclipitor. Câteva momente de geniu, de clasă pură, la primul său meci european pentru Rangers. A declanșat comeback-ul cu un super gol individual și l-a desăvârșit cu un șut deviat victorios

The Scottish Sun
Close
Închide
  Close