Mergi direct la conținut »
Gino, drastic cu pariorii: "Şumudică şi-a făcut-o cu mână lui". Ține partea Stelei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gino, drastic cu pariorii: "Şumudică şi-a făcut-o cu mână lui". Ține partea Stelei

Gino, drastic cu pariorii: „Şumudică şi-a făcut-o cu mână lui”. Ține partea Stelei

Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat, în cadrul unei conferinţe de presă susținută miercuri, scandalul pariurilor în care este implicat antrenorul Astrei, Marius Şumudică.

Şeful LPF susţine ancheta Federaţiei Române de Fotbal şi regulamentul prin care oamenilor implicaţi în fotbal le este interzis să parieze.

”Şumudică şi-a făcut-o cu mâna lui. O să răspundă în faţa Comisiilor dacă a jucat la pariuri. Organele abilitate cred că îşi fac datoria şi urmaresc acest fenomen. E o problema la nivel internaţional. Eu cred că este foarte bună interdicţia de a juca la pariuri în rândul oamenilor implicaţi în fotbal. Se fac speculaţii care nu sunt benefice fotbalului românesc”, a declarat Iorgulescu..

Tehnicianul Astrei e convocat la Comisia de Disciplină și Etică a FRF şi riscă o suspendare de doi ani, plus o amendă de 300.000 de lei, după ce reprezentanţii federaţiei au obţinut informaţii concrete despre pariuri plasate de Marius Şumudică online, inclusiv pe meciuri din Liga 1.

”Steaua nu poate fi penalizată!”

Șeful Ligii crede că Steaua nu va fi sancționată pentru boicotarea turneului echipei naționalei, chiar dacă selecționerul Anghel Iordănescu presează în acest sens:

”Iordănescu trebuia să închidă acest conflict. Pe jucătorii de la Steaua i-a tot văzut. Când a cerut în Comitetul Executiv acest cantonament, a spus că vrea să vadă alți jucători. Putea spune că îi știe pe cei de la Steaua.

Nu poate să îi penalizeze pe cei de la Steaua, pentru că nu există literă de regulament. Dacă se ajunge la UEFA”, a spus Iorgulescu,

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close