Mergi direct la conținut »
Cum e viața la pușcărie? Jean Pădureanu, după eliberare: ”Am mâncat bine!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Cum e viața la pușcărie? Jean Pădureanu, după eliberare: ”Am mâncat bine!”

Tribunalul Ilfov a decis joi, definitiv, ca fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu (79 de ani), să fie eliberat condiţionat, după ce a executat un an şi trei luni din pedeapsa de trei ani şi patru luni de închisoare primită în ”Dosarul Transferurilor de jucători.

Pădureanu a fost încarcerat într-un dosar în care au fost condamnați opt oameni de fotbal. Primul eliberat a fost George Copos, fostul patron de la Rapid. De fapt, Pădureanu n-a stat, practic, nicio zi după gratii, ci a fost tot timpul internat în Spitalul Penitenciarului Jilava, fiind socotit grav bolnav! De la tribunal, azi, Pădureanu a fost dus la Jilava, unde i s-au întocmit actele pentru eliberare, apoi a plecat spre Bistrița. ”Lordul” a fost așteptat la poarta închisorii de către doi dintre cei trei nepoți ai săi, dar și de către doi prieteni din fotbal, Florin Halagian și Romică Pașcu.

Primul gest: să-și pupe familia!

SportNews.ro a reușit să vorbească cu Jean Pădureanu, pe telefonul mobil al lui Florin Halagian. Fostul conducător nu a părut că nu știe cu cine vorbește (se spunea că delirează, în multe momente), iar din vorbele sale reiese că nici pușcăria nu mai este ce-a fost!

”Sunt bine, sănătos! Sunt în drum spre Bistrița. S-au comportat bine cu mine, la Jilava. Am mâncat bine, am băut apă minerală! Am primit medicamentele necesare”, au fost primele cuvinte ale lui Pădureanu de după eliberare, încredințate pentru SportNews.ro. Asta în timp ce, de-a lungul ultimelor luni, Pădureanu a făcut diferite cereri de eliberare, pe motive medicale!!!

Jean Pădureanu n-a achitat prejudiciul indicat pe 4 martie 2014 de către Curtea de Apel. ”Nu e o problemă pentru mine asta, în acest moment! Primul gând este să ajung acasă, la Bistrița, să-mi pup familia, adică sora și nepoții. La Bistrița, o să vină prietenii pe la mine. De băut o să aducă ei!”, a încheiat ”Lordul”.

Close
Închide
  Close