Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Primul banchet! Echipa lui Ionel Ganea, Dunărea Călărași, liderul seriei de Sud din Liga 2, a tăiat porcul. Chef cu țuică și șorici!

Primul banchet! Echipa lui Ionel Ganea, Dunărea Călărași, liderul seriei de Sud din Liga 2, a tăiat porcul. Chef cu țuică și șorici!

[gallery ids="1341692,1341690,1341691,1341689"]

Fotbaliștii Dunării Călărași au fost întâmpinați cu șorici și țuică fiartă la Ivănești, acolo unde a avut loc banchetul echipei de pe malul Borcei, liderul primei serii din Liga 2. Antrenorul Ionel Ganea a fost în centrul atenției, scrie editia.ro.

Din postura de nou promovată, Dunărea Călărași a terminat pe primul loc în Seria I a Ligii 2, peste Rapid. Întreg staff-ul Dunării a avut parte de un ospăț pe cinste la Ivănești (Hanul Fermierului), o locație unde călărășenii au sărbătorit și promovarea în Liga 2, în vara acestui an. Acum, ca și atunci, fotbaliștii călărășeni au demonstrat că știu foarte bine să se și distreze. La această petrecere au participat și elevii lui Marian Șotârcă, echipa de futsal a Dunării care activează în Liga 1.

Tehnicianul Dunării, Ionel Ganea i-a felicitat și el pe jucători la petrecerea de final de an și le-a promis călărășenilor că Dunărea ajunge în Liga 1. ”Am ajuns aici datorită unui lot foarte competitiv cu jucători talentați. Le mulțumesc lor și celor care ne sprijină în acest proiect. Un proiect la care trebuie să lucrăm în continuare în aceeași formulă. Îmi doresc să duc Dunărea, pentru prima dată în istoria ei în Liga 1. Am venit aici să fac performanță”, a spus Ganea, la banchetul echipei locale.

”Găniță” are o ofertă de la CFR Cluj, dar pare mai tentat să ră,ână la Călărași.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close