Mergi direct la conținut »
Probleme pentru giuleșteni! Niculae şi Săpunaru nu au mai semnat cu Rapid
Sport Libertatea > Sport > Probleme pentru giuleșteni! Niculae şi Săpunaru nu au mai semnat cu Rapid

Probleme pentru giuleșteni! Niculae şi Săpunaru nu au mai semnat cu Rapid

Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru şi-au dat acordul să joace pentru Rapid, însă cei doi fotbaliști nu au mai plecat în cantonamentul giuleștenilor. Motivul este legat de condițiile salariale, pe care cei doi nu le-au acceptat.

Deși se părea că Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru şi-au dat acordul să joace pentru Rapid, cei doi s-au sucit în ultimul moment și nu au plecat în al doilea cantonament din această iarnă al Rapidului, din Antalya. Inițial se credea nu au cerut salarii foarte mari, că vor să pună umărul la salvarea de la retrogradare, cei doi fiind recunoscuți pentru devotamentul lor pentru gruparea giuleșteană.

Acum însă, mai ales Săpunaru, dar şi Niculae, au spus că nu mai pleacă în cantonament, motivul fiind legat de bani. Se pare că cei doi s-au simțit deranjați de faptul că frații Oriol au un salariu care îl depășește pe al lor. Spaniolii primesc 13.000 de euro, în timp ce Nico și Săpunaru urmau să încaseze doar 8.000 de euro.

Duminică seara, cei doi i-au condiţionat lui Valerii Moraru urcarea în avion de mărirea sumei promise.

„Am aflat abia astăzi de problemele cu cei doi şi prefer să nu declar nimic, cel puţin nu acum, la cald”, a declarat, la aeroport, antrenorul Cristian Pustai, înaintea plecării în cantonamentul din Antalya.

Antrenorul Rapidului a plecat astfel cu 19 fotbaliști în cantonament,  iar conducerea a decis să reia, la finele săptămânii viitoare, negocierile cu alţi fotbalişti care să vină sub comanda lui Pustai.

„Niculae şi Săpunaru au venit cu o contrapropunere la ce le propuseserăm noi. Au pus nişte condiţii inacceptabile, dar nu mai vreau să discut despre asta” – Valerii Moraru, patron Rapid

Close
Închide
  Close