Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Puiule, tatuatul Stanciu e Dumnezeul tău, nu icoanele! România a învins Lituania după un meci jenant. Gafe colosale. GALERIE FOTO și VIDEO

Puiule, tatuatul Stanciu e Dumnezeul tău, nu icoanele! România a învins Lituania după un meci jenant. Gafe colosale. GALERIE FOTO și VIDEO

România a învins greu Lituania, 1-0 în amicalul de la Giurgiu. Naționala de fotbal a lui ”Father Chicken” Iordănescu a fost salvată de golul debutantului Nicușor Stanciu (64). Duminică, la Cluj-Napoca, altă mâncare de pește: test cu Spania, fostă campioană mondială, campioană europeană-en titre.

De Mihai Toma,

Naţionala României este încă departe de ceea ce se aşteaptă de la o echipă care are pretenţii să treacă de grupe la Euro 2016. Chiar şi aşa, tricolorii au bifat cel de-al 13 meci consecutiv fără înfrângere. Ultimul insucces datează din 4 iunie 2014, 1-2 în amicalul cu Algeria, disputat în Elveţia. Este cea de-a cincea victorie în cel de-al treilea mandat al lui Anghel Iordănescu, imbatabil de nouă partide.

Debutantul Nicușor Stanciu a decis meciul, stelistul semnând un gol superb, în minutul 64.

 

Nicolae Stanciu marchează la debut și aduce victoria României contra Lituaniei! Vezi rezumatul amicalului disputat la Giurgiu: https://bit.ly/1pIGtFG

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Wednesday, March 23, 2016

 

 

România: Pantilimon – Măţel, Chiricheş, Moţi, S. Filip (Toşca 86) – Pintilii, Sânmărtean (Hoban 59) – Torje (Ivan 58), B. Stancu (Hora 76), Fl. Tănase (Stanciu 46) – Rusescu (Keşeru 46). Selecţioner: Anghel Iordănescu.

Lituania: Zubas – Vaitkunas, Georgas, Girdvainis, Andriuskevicius – Slivka (Kuklys 68), Zulpa – Petravicius (Veliulis 84), Cernych (Panka 83), Luksa (Mikoliunas 58) – Spalvis (Matulevicius 68). Selecţioner: Edgaras Jankauskas.

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii
Recomandări

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

 

Cartonaşe galbene: – / Girdvainis 80.

Selecționerul Anghel Iordănescu a invocat divinitatea în timpul meciului. Generalul a pupat iconița pe care o ținea în mână. Dar Dumnezeul lui la Giurgiu a fost Stanciu.

Iordanescu-cruce-e1458760623118-764x603

Atât de drag i-a fost lui Stanciu tricoul în care a debutat cu gol incât n-a vrut sa facă schimb cu nimeni, cu nici un chip (vezi galeria foto). Până și suporterii i-au cerut bluza. ”Îmi pare rău, data viitoare. E primul meu echipament tricolor și îl păstrez cu cinste. Îl voi înrăma!”, spus stelistul.

Fotografii: Vlad Chirea

Parcă în ciuda selecționerului bisericos, mijlocașul Stanciu are multe tatuaje prin care arată că este aproape de familia sa. Stelistul şi-a tatuat chipul bunicii pe umăr, ţinîndu-l în braţe pe cînd acesta era foarte mic!

Citiți și

Nicușor Stanciu, noua senzație a echipei naționale de fotbal a României, joacă pentru bunica lui, care-l veghează din Ceruri. Stelistul trăiește cu un mare regret / GALERIE FOTO&VIDEO

Pe pumnul stâng are o coroana sub care scrie ”blessed”. Tot brațul este desenat.
noul-tatuaj-cu-care-stanciu-si-a-luat-colegii-prin-surprindere-in-2016-cum-a-aparut-decarul-stelei
Pe brațul drept are o brățară gotică.

În timpul meciului România – Lituania, pe www.eusunt12.ro, suporterii Romaniei au votat jucătorul meciului. Nicusor Stanciu a câștigat, cu 50% din numărul voturilor. Gabi Balint, reprezentantul suporterilor, a fost la meciul de la Giurgiu și i-a înmânat jucătorului Stelei trofeul Eu Sunt 12 din partea fanilor.

Tolo: Cei în fața cărora mă înclin
Recomandări

Tolo: Cei în fața cărora mă înclin

 

index index1

7 VLAD3938

Partida de la Giurgiu, disputată în fața a 6.000 de oameni pe un teren excelent, în ciuda ploii, a fost marcată de gafele organizatorilor.

Meciul a fost precedat de o gafă organizatorică de proporții. Crainicul stadionul a anunțat suporterii că se va intona imnul Lituaniei, dar la stația de amplificare s-a auzit imnul României. În cele de urmă, imnul oaspeților a fost intonat după cel al României! Dar și acest moment a fost întrerupt de câteva… ”pârâituri”!

De asemenea, steagurile celor două țări au fost așezate aiurea la intrarea echipelor pe gazon.

Close
Închide
  Close