Mergi direct la conținut »
Pușcăria l-a coșcovit! Gică Popescu - la spital, cu groaznice dureri de spate. Recuperare în cantonament, cu Viitorul cumnatului său
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Pușcăria l-a coșcovit! Gică Popescu – la spital, cu groaznice dureri de spate. Recuperare în cantonament, cu Viitorul cumnatului său

Gică Popescu (48 de ani) a ajuns, zilele trecute, la spital. Fostul căpitan al naționalei României se pare că are nevoie de o serie de investigații medicale amănunțite.

Gică Popescu a fost surprins de paparazzii în timp ce, îngrijorat din cale afară, ajungea la clinica sportivă, a dezvăluit spynews.ro.

Legendarul jucător a petrecut câteva ore bune, medicii consultându-l cu atenție, acesta acuzând o serie de dureri îngrijorătoate în zona spatelui, conform aceleiași surse.
 
În urmă cu două luni, Gică Popescu a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, după ce a fost condamnat la închisoare din cauza implicării sale în ”Dosarul Transferurilor”.

”Baciul” va merge în Turcia, alături de Viitorul. Popescu îl va însoți pe Hagi și îl va ajuta pe cumnatul său în mai multe aspecte legate de echipă, potrivit DigiSport. Primul cantonament al celor de la Viitorul se va desfășura în Croația, între 13 și 25 ianuarie, iar pe 27 ianuarie va pleca în Turcia.

„Aș vrea să lucrez în fotbal doar cu Gică Hagi, cu nimeni altcineva. Singura persoană cu care aș vrea să lucrez dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gică Hagi” – Gică Popescu, după ce a fost eliberat.

Close
Închide
  Close