Mergi direct la conținut »
Războiul continuă! CSA a depus la Tribunal acțiune împotriva FCSB! Armata solicită o sumă uriașă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Războiul continuă! CSA a depus la Tribunal acțiune împotriva FCSB! Armata solicită o sumă uriașă

Războiul continuă! CSA a depus la Tribunal acțiune împotriva FCSB! Armata solicită o sumă uriașă

Disputa la baioneta care se duce în câmp deschis între ofițerii Armatei române și patronul stelist Gigi Becali este departe de a lua sfârșit.

De Daniel Conțescu,

CSA a depus la Tribunalul București, azi la amiază, o acțiune împotriva FCSB – gruparea condusă de Gigi Becali. Lupta este dusă de Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

Armata, adică Statul, îi solicită lui Gigi Becali, în instanță, suma de 37.000.000 de euro plus penalizări, pentru folosirea mărcii, în perioada 2004-2014.

”Clubul Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua” Bucureşti a formulat astăzi, 20 septembrie, la Tribunalul Bucureşti, prin consilierul său
juridic, locotenent-colonel Florin Talpan, o acţiune în instanţă pentru recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea ilegală a mărcii „Steaua Bucureşti” de către clubul de fotbal FCSB în perioada 2004-2014. 

Acest demers reprezintă o etapă în cadrul acţiunilor procedurale obligatorii prevăzute de lege pentru punerea în aplicare şi menţinerea efectelor Deciziei  nr.3425/2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Reamintim că, anterior acţiunii de astăzi, CSA a procedat la evaluarea mărcii „Steaua Bucureşti” şi a notificat FCSB cu privire la valoarea prejudiciului stabilită de evaluator”, se arată în comunicatul CSA.

Close
Închide
  Close