De Eduard Apostol,

Răzvan Lucescu a ajuns la nivelul de top class coach! În vârstă de 51 de ani, Lucescu a impresionat atunci când a scris istorie cu PAOK Salonic în ediția precedentă, un event câștigat spectaculos, fără eșec în liga internă și cu maximum de puncte all time, după care a preluat pe Al Hilal în Arabia Saudită cu care a câștigat Champions League al Asiei, a ajuns în semifinalele Mondialului cluburilor și conduce campionatul. Nu e vorba că românul este la modă, dar este apreciat și la nivel global, rezultatele lui sunt luate în considerare.

Site-ul clubworldranking.com l-a plasat pe locul 16 în topul antrenorilor la zi din fotbalul planetar! O poziție onorantă, având în vedere că Jurgen Klopp (Liverpool) este lider, urmat de Marcelo Gallardo (River Plate) și Ernesto Valverde (Barcelona). În top 10 se mai regăsesc Maurizio Sarri (Juventus), Pep Guardiola (City) și Thomas Tuchel (PSG). Diego Simeone (Atletico) și Zinedine Zidane (Real Madrid) sunt pe 11, respectiv 12.

Și mai onorant este că Răzvan Lucescu (8.564 de puncte) îi devansează, printre alții, pe Julian Nagelsmann (Leipzig) și Lucian Favre (Dortmund), extrem de apreciați în fotbalul european. Sau pe Carlo Ancelotti, Unay Emery și Simone Inzaghi, cu rezultate remarcabile.

Cum s-a ajuns la acest clasament? Site-ul informează că în fiecare luni a săptămânii se calculează ultimele 52 de rezultate ale fiecărui antrenor în parte. Fiecare scor este „cântărit” din perspectiva diversele componente după care sunt transformate în puncte.  Locurile sunt adaptate în funcție și de ultimul rezultat, în timp ce punctele ce corespund săptămânii de acum un an se pierd.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Top 20 al antrenorilor

1. Jurgen Klopp (Liverpool)
2. Marcelo Gallardo (River Plate)
3. Ernesto Valverde (Barcelona)
4. Maurizio Sarri (Juventus)
5. Pep Guardiola (Manchester City)
6. Renato Gaucho (Gremio)
7. Jorge Jesus (Flamengo)
8. Gustavo Alfaro (Gremio)
9. Thomas Tuchel (PSG)
10. Fabio Cannavaro (Guangzhou Evergrande)
11. Diego Simeone (Atletico)
12. Zinedine Zidane (Real Madrid)
13. Ricardo Ferretti (Tigres)
14. Vitor Pereira (Shanghai SIPG)
15. Erik ten Hag (Ajax)
16. Răzvan Lucescu (Al Hilal)
17. Ignacio Ambriz (Leon)
18. Rui Vitoria (Al Nassr)
19. Jose Bordalas (Getafe)
20. Tiago Nunes (Corinthians)

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine