Mergi direct la conținut »
Reacții după CFR Cluj - Lazio 2-1. Dan Petrescu: ”Facem poză la clasament”. Deac: ”Ne dorim să ieșim din grupă”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Reacții după CFR Cluj - Lazio 2-1. Dan Petrescu: ”Facem poză la clasament”. Deac: ”Ne dorim să ieșim din grupă”

Reacții după CFR Cluj – Lazio 2-1. Dan Petrescu: ”Facem poză la clasament”. Deac: ”Ne dorim să ieșim din grupă”

În prima etapă din grupa E a Ligii Europa, CFR Cluj a reușit un rezultat mare, 2-1 cu Lazio Roma.

”Echipa e cea mai importantă, nu eu! A fost un meci cu intensitate. În prima repriză am suferit, probabil că a fost și de la schimbarea sistemului, cu 3 fundași, l-am lucrat doar trei zile

În partea a doua, am avut atitudine, spirit. Golul lui Deac a venit la timp. Omrani nu e concentrat mereu, de aceea a pierdut și echipa. Ratează prea mult.

Suntem la început, urmează alte cinci meciuri grele. E o victorie mare pentru clubul CFR Cluj. Acum, facem poză la clasament, că suntem pe primul loc”, a declarat antrenorul Dan Petrescu.

”Știam că toată lumea mă va face praf dacă pierdeam. Mi-am asumat asta! Ei au fost mai buni în prima repriză. Cred că am mai avut un penalty în partea secundă. Ei au mai avut o singură șansă să ne dea gol”

Dan Petrescu

”În prima repriză nu ne-a ieșit nimic. Am fost crispați. Au controlat jocul, dar bine că am reușit să marcăm. Ne-am trezit după pauză, ne-am creat ocazii. Asta e adevărata față a CFR-ului!

Nu prea e important sistemul de joc atât timp cât noi ne dăruim pe teren. Am câștigat pentru că ne-am dorit foarte mult. 

Omrani ăsta e! E un om decisiv, de valoare, care marchează atunci când trebuie.

Suntem pe primul loc momentan, dar mai avem încă cinci meciuri. Ne dorim să ieșim din această grupă. Ar fi o adevărat performanță

Ciprian Deac, la DigiSport

A fost o victorie importantă împotriva lui Lazio, o echipă mare. Sunt foarte fericit. Trebuie să accept faptul că nu am fost titular. Mister Petrescu mi-a zis să fiu pregătit, că pot intra oricând și că voi face diferența! Sperăm să rămânem pe primul loc”

Billel Omrani

”Am fi meritat mai mult, dar felicitări echipei din Cluj pentru că a câștigat pe merit. Am pierdut meciul și nu avem scuze. O să încercăm să câștigăm următoarele meciuri pentru că am pierdut al doilea meci consecutiv”, a declarat Simone Inzaghi, la Telekom Sport.

Tehnicianul italienilor a detectat și omul-cheie al campioanei României: ”Omrani e un bun jucător. Din păcate ne-a dat un gol. Vom fi mai atenți la retur când îl vom marca mai bine”.

Close
Închide
  Close