Mergi direct la conținut »
Real Madrid l-a transferat pe portarul Courtois de la Chelsea Londra
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Real Madrid l-a transferat pe portarul Courtois de la Chelsea Londra

Real Madrid l-a transferat pe portarul Courtois de la Chelsea Londra

Real Madrid l-a transferat pe portarul Courtois de la Chelsea Londra, au confirmat miercuri seara cele două cluburi.

Courtois (26 ani), desemnat cel mai bun goalkeeper de la Cupa Mondială 2018, a semnat un contract pe şase sezoane cu câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor, urmând să fie prezentat fanilor madrileni în cursul zilei de joi la prânz, pe stadionul Santiago Bernabeu.

Valoarea transferului nu a fost dezvăluită, însă, potrivit presei spaniole, madrilenii au acceptat să plătească 35 milioane euro clubului londonez în schimbul portarului naţionalei Belgiei.

În cadrul acordului dintre cele două cluburi, Real Madrid l-a împrumutat pentru un sezon la Chelsea pe mijlocaşul croat Mateo Kovacic.

Pentru a suplini plecarea lui Thibaut Courtois la Real Madrid, Chelsea Londra se pregăteşte să-l aducă pe portarul spaniol Kepa Arriyabalaga de la Athletic Bilbao, pentru suma record de 80 milioane euro.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei

Close
Închide
  Close