Mergi direct la conținut »
Recunoaștere pentru Mircea Dridea, simbolul Petrolului, la Gala Fotbalului Românesc 2016. Astra a luat tot: Alibec - jucătorul anului, Șumudică - antrenorul anului!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Recunoaștere pentru Mircea Dridea, simbolul Petrolului, la Gala Fotbalului Românesc 2016. Astra a luat tot: Alibec – jucătorul anului, Șumudică – antrenorul anului!

În cadrul Galei Fotbalului Românesc 2016, eveniment care a avut loc, sâmbătă seară, la Ambasad’Or Events din Otopeni, seniorul Petrolului Ploiești și totodată cetățeanul de onoare al urbei, Mircea Dridea (79 de ani), a fost răsplătit cu premiul pentru întreaga activitate, distincție acordată în fiecare an câte unui simbol al fotbalului românesc.

Și cum, în Ploiești, Mircea Dridea, triplu campion cu Petrolul (1958, 1959, 1966), președintele de onoare al grupării Petrolul 52 Ploiești (liga a patra), pare a fi obligat să facă greva foamei pentru a sensibiliza politicienii din Consiliul Local să-i atribuie echipei sale de suflet mărcile fără de care nu există normala legitimitate, iată că la nivel național domnia sa se află printre cei premiați și adulați, observă republikanews.ro.

La Gala Fotbalului Românesc 2016, atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, a fost desemnat jucătorul anului 2016, iar Marius Șumudică, tehnician care a câștigat titlul cu giurgiuvenii în sezonul trecut, a fost declarat antrenorul anului. Pentru al doilea an consecutiv, centralul Ovidiu Hațegan a primit premiul pentru cel mai bun arbitru.

Răzvan Marin – revelația anului la Gala Fotbalului Românesc

Alte premii acordate la ediția 2016 a Galei Fotbalului Românesc:

Portarul anului 2016: Florin Niță

Fundașul anului 2016: Gabriel Tamaș

Mijlocașul anului 2016: Nicolae Stanciu

Atacantul anului 2016: Denis Alibec

Conducătorul de club al anului 2016: Dănuț Coman

CSM București – echipa anului

Revelația anului 2016: Răzvan Marin

Stranierul anului 2016: Filipe Teixeira

Jucătorul cu cea mai spectaculoasă ascensiune: Azdren Llullaku

Premiu pentru întreaga activitate: Ciprian Marica

Premiu pentru întreaga activitate: Daniel Pancu

Echipa anului 2016: CSM București (handbal feminin)

Premiu pentru dezvoltarea sportului: Victor Hănescu.

Close
Închide
  Close