MENIU CAUTĂ

FOTO | Reducere de Sărbători pentru accesul în dormitorul focoasei soții a unui fost jucător al naționalei Angliei!

Distribuie

Reducere de Sărbători pentru accesul în dormitorul focoasei soții a unui fost jucător de la naționala Angliei, Jermaine Pennant, 35 de ani. Alice Goodwin e din nou în centrul atenției mass-media britanice: și-a creat recent propriul site, iar cei care vor să o vadă în budoar trebuie să plătească 9,99 $ pe lună.De Sărbători, e la reducere: 3.90 $!

Acum câteva luni a izbucnit un mare scandal în Marea Britanie, după ce imaginile din dormitor cuprindeau o partidă de sex cu soțul ei Jermaine Pennant, 24 de selecții pentru naționala Albionului.

Înainte de a se însura cu Pennant, Alice, 32 de ani, ar fi avut o aventură cu Cristiano Ronaldo, în perioada în care faimosul jucător portughez evolua la Manchester United.

Alice are un cont privat pe Instagram. Doar abonații pot vedea imagini hot cu ea! Înainte, Goodwin se producea pe canalul pentru adulți Babestation.

 

View this post on Instagram

 

Gimme Some Vitamin D ? Lush bikini is tagged ⭐️

A post shared by ?? ALICE ?? (@xxalicegoodwinxx) on

 

View this post on Instagram

 

Today when the sun shines through your window, choose to make it a happy day ☀️?

A post shared by ?? ALICE ?? (@xxalicegoodwinxx) on

 

View this post on Instagram

 

Best Life ❤️

A post shared by ?? ALICE ?? (@xxalicegoodwinxx) on

 

View this post on Instagram

 

God Is A Woman

A post shared by ?? ALICE ?? (@xxalicegoodwinxx) on

 

View this post on Instagram

 

Hi London ??HOW CUTE is this two piece from @prettylittlething ?

A post shared by ?? ALICE ?? (@xxalicegoodwinxx) on

Alive și Jermaine, care s-au căsătorit în 2014, n-au copii, dar Jermaine are un băiat de 8 ani dintr-o relație anterioară.

Pennant a avut o carieră strălucită, trecând pe la Arsenal, Liverpool sau Birmingham City. Acum, însă, a ajuns la un club britanic de amatori, Billericay Town (liga a șase engleză).

Fostul fotbalist a dezvăluit în autobiografia sa, Mental: Bad Behaviour, Ugly Truths and the Beautiful Game (Psihic: Comportament Rău, Adevăruri Urâte şi Frumosul Joc), că a intrat pe teren sub influenţa alcoolului în meciul jucat pentru Arsenal cu Southampton, în 7 mai 2003, în care a marcat trei goluri.

Pennant spunea că a petrecut toată noaptea dinaintea meciului şi că a luat micul dejun la McDonald’s, pentru că ştia că nu va fi titular în acel meci.

Prietenii lui, care ştiau că are meci a doua zi, au vrut să-l încuie în cameră ca să nu meargă la petrecere.

epa01124432 FC Liverpool player Jermaine Pennant gestures during their Champions League group A soccer match against FC Porto, at the Dragao Stadium in Porto, north of Portugal, 18 September 2007. EPA/ESTELA SILVA

„Ştiam că acolo vor fi atât de multe fete, încă eram hotărât să mă duc. Nu era cale să nu mă duc. Am promis că nu o să beau, nici măcar o picătură. Aşa că am mers acolo, a fost o noapte bună, pe care am terminat-o praf. Ne-am făcut atât de praf, încât ei au uitat de meciul meu de a doua zi”, povesteşte jucătorul.

După ce a băut patru litri de apă, Pennant a intrat pe teren „făcând pe el” şi încă beat.

Mă simţeam ca şi cum urma să mor, dar am dat totul, fiecare picătură de putere pe care o aveam, fiecare picătură de concentrare şi energie, nu conta cât de rău îmi era. Meciul a început. Alergam pe acolo abia aşteptând pauza. Apoi am marcat. Thierry Henry m-a lansat, am şutat la coluţul de jos şi am înscris. Am gândit: <Îţi mulţumesc, Doamne!> Apoi m-am bucurat. M-am uitat la banca de rezerve şi nu doream altceva decât să mă schimbe cineva. Eram atât de fericit şi mă gândeam: Apoi am mai dat un gol. La al doilea gol, mi-am spus: Mă întreb dacă or şti că am dat două goluri. Apoi am completat şi am gândit . Nu-mi venea să cred. Nu am suflat o vorbă. Am luat mingea după meci. În ultimele 20 de minute, simţeam că-mi vine să vomit deoarece aveam încă alcool în corp. M-am simţit îngrozitor, era ceva de genul „, a povestit Pennant.

Citește mai multe despre alice goodwin pe Libertatea.

Comentarii