Mergi direct la conținut »
Replica lui Neymar după criticile de la Cupa Mondială: ”Uneori am exagerat”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Replica lui Neymar după criticile de la Cupa Mondială: ”Uneori am exagerat”

Replica lui Neymar după criticile de la Cupa Mondială. Vedeta braziliană de la PSG a admis că a exagerat la faulturile a căror ţintă a fost la Cupa Mondială din Rusia, după ce teatrul său a fost criticat şi ironizat de întreg mapamondul, relatează DPA.

”Se poate spune că am exagerat. Şi uneori am exagerat. Dar adevărul este că am suferit pe teren. Şi mă puteţi crede. Am avut nevoie de mult timp pentru a accepta criticile. Şi asta a durut mai mult decât orice pas cu glezna mea operată. Am căzut, dar numai cei care cad se pot ridica din nou”, a declarat Neymar cu prilejul unui eveniment comercial.

Brazilia a fost eliminată de Belgia în sferturile de finală ale CM 2018 din Rusia, iar Neymar a provocat un val de comentarii acide pentru exagerările teatrale după  faulturile comise împotriva sa.


Citește și: Cum i-a pus la colț un judecător de la Tribunalul București pe procurorii Parchetului General! Motivarea incredibilă în care instanța îi ia pur și simplu peste picior pe anchetatorii dublei crime de la fabrica de ciment!

Close
Închide
  Close