De Mihai Toma,

Libertatea: Care e situația, domnule Comendant, cum stau lucrurile?
Robert Comendant: Din păcate, munca unui om e terfelită. Prin mâna lui Viorel Dohotaru au trecut generații întregi de sportivi și nu merită așa ceva. Domnia sa nu a avut nici o plângere de când lucrează cu mine.

Pâi și ce e cu acest scandal?
– E lansat de mama unei fetițe care, la grupa mea, a jucat doar patru meciuri – vorba vine a jucat, fiindcă a fost pe bancă, și a făcut 10 antrenamente! Vineri seara, mama a venit la antrenament și a făcut scandal, s-a luat de părinții care așteptau în fața sălii Tel George. Auzind că e gălăgie, am ieșit și eu și Am întrebat-o că de ce face țigăneala asta. Repet, fetița a avut o singură dată de-a faca cu Dohotaru, după o problemă la genunchi la turneul semifinal de la Brașov, când i-a făcut împachetări.

-Pe cameră, copilul face acuzații grave…
– Vorbește că a auzit, că i s-a spus, că i s-a povestit. Din auzite!

”Suntem, de fapt, șomeri”

-N-a existat nici o plângere până acum împotriva asistentului? Directorul clubului spunea că nu i s-a mai permis să lucreze la fete…
– Nimic nu a existat. Și, să vă mai spun ceva, noi nici nu suntem angajați ai clubului. În septembrie trebuia să fim încadrați și nu am fost. A fost retrogradat un șomer. Iar eu, care am adus atâtea rezultate cu junioarele la clubul unde lucrez de la început, din 2004, sunt atacat în ultimul hal. Dacă tot vrea cineva să ne dea afară, s-o fi făcut altfel, nu așa!

Cum lucrează PSD și PNL în favoarea industriei farmaceutice
Recomandări
Cum lucrează PSD și PNL în favoarea industriei farmaceutice
 

-Se spune că ați fost exclus de la un lot de junioare, unde erați tehnician, tot după un asemenea scandal…
– Sunați-l pe domnul Remus Drăgănescu și întrebați-l! Am plecat de la lot fiindcă generația mea a terminat junioratul!

-Altcineva a acuzat că miroase a alcool la antrenamente…
– Minciuni! Cine acuză, să prezinte dovezi! Așa, ne luăm și noi avocați și ne apărăm! Spuneți-mi și mie cum să mă simt când 50-60 de jucătoare și părinții lor nu spun nimic, ne apreciază, iar un singur copil face declarații jignitoare?!

”Îi urez baftă la Caracal

-Cum rămâne?
– Veniți marți la antrenament și vorbiți cu fetele și cu părinții lor! Cât privește jucătoarea născută în 2006, a plecat deja la Caracal. Îi urez să ajungă handbalistă mare!

Citeşte şi:

Caz șocant la CSM Ploiești. O handbalistă de 13 ani povestește cum asistentul medical de la echipă pipăie sportivele minore la dușuri!

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat