14 Noi. 2017 19:35

România Under 19 a umilit Gibraltar și va fi cap de serie la tragerea la sorți pentru turul de elită

Distribuie

România Under 19 a umilit Gibraltar și va fi cap de serie la tragerea la sorți pentru turul de elită al Euro 2018.

Echipa antrenată de Adrian Boingiu era calificată deja, dar aveea nevoie de o victorie la minimum 6 goluri diferență pentru a fi sigură că va rămâne pe primul loc și se va afla în urna capilor de serie pentru faza următoare.

Echipa României a învins cu 8-0 pe Gibraltar, într-un meci disputat la Heraklion (Grecia), în grupa preliminară 1. 4 goluri au fost izbutite de Alexandru Mățan (Viitorul), iar Robert Moldoveanu (2 goluri), Tudor Băluță și Micovschi au fost autorii golurilor.

România Under 19 a umilit Gibraltar și va fi cap de serie la tragerea la sorți. Am evitat puteri precum Spania, Germania, Portugalia

Din faza următoare a grupelor, doar primele clasate vor merge la turneul final. Astfel că, prezența în urrna capilor de serie ne scapă de adversari foarte periculoși, precum Spania, Portugalia, Danemarca și Germania.

România Under 19 mai are, totuși, nevoie și de noroc, pentru că printre posibilii adversari se mai află și Franța, Italia, Olanda și Ucraina.

Gibraltar – România 0-8
Marcatori: Mățan 32, 43, 47, 65, Moldoveanu 49, 82, T. Băluță 59, Micovschi 70
România U19: Costache – Vidrășan, T. Băluță, Podină – Neciu (69 Moruțan), L. Gheorghe, Boboc, Merloi (69 Micovschi) – Berci (46 Sântean), R. Moldoveanu, Mățan (cpt.)
Antrenor: Adrian Boingiu
Rezerve neutilizate: A. Vlad, Haruț, C. Dima, Screciu, Trușescu
Rezultatele României:
2-1 cu Grecia, 2-1 cu Rusia, 8-0 cu Gibraltar.

Clasament: 1. România 9p, 2. Grecia 6p, 3. Rusia 3p, 4. Gibraltar 0p.

CITEȘTE ȘI: 

Reportaj VIDEO | Liviu Dragnea, de la fiu de miliţian la politician cercetat penal. Ce cred colegii şi vecinii preşedintelui PSD despre acuzaţiile aduse de DNA

Loading...
Comentarii