Mergi direct la conținut »
România - Chile 3-2. ”Fuhrerul” Daum nu suportă criticile. L-a pus la colț pe Chipciu pentru că a avut tupeul să spună ce-a crezut după umilința din Polonia
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

România – Chile 3-2. ”Fuhrerul” Daum nu suportă criticile. L-a pus la colț pe Chipciu pentru că a avut tupeul să spună ce-a crezut după umilința din Polonia

România - Chile 3-2. ”Fuhrerul” Daum nu suportă criticile. L-a pus la colț pe Chipciu pentru că a avut tupeul să spună ce-a crezut după umilința din Polonia.

De Octavian Cojocaru,

Alex Chipciu, jucătorul care a avut tupeul după rușinea de la Varșovia să spună lucrurilor pe nume, anume că „tactica” a fost praf și că problemele pleacă de la banca tehnică.

Daum a apelat la o metodă de răzbunare, ținându-l rezervă pe jucătorul de la Anderlecht.

România – Chile 3-2. ”Fuhrerul” Daum nu suportă criticile. L-a pedepsit pe Chipciu

„Nu se mai poate spune nimic pentru că ne-am facut de râs încă o dată. Şi nouă ne este ruşine, dar asta este situaţia, nu avem ce face.

Probabil că şi aceasta ne este valoarea, ne-a fost frică din nou de acest meci, ne-am apărat cu 100 de inşi şi a ieşit acest rezultat. Mai bine atacam şi pierdeam poate la acelaşi scor, dar măcar simţeam că mai jucăm şi noi fotbal”, a spus Chipciu după meciul cu Polonia.

Acum, drept pedeapsă, Chipciu n-a prins nici măcar un minut.

Close
Închide
  Close