MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2013 06:12 , de Claudiu Petrisor

ROMÂNIA-TURCIA | INCREDIBIL, TURCIA i-a rămas în suflet! HAGI NU VREA CA ROMÂNIA SĂ BATĂ în partida cu turcii

Distribuie

Gică Hagi a vorbit în cotidianul turc Fanatik despre meciul cu România şi a afirmat că şi-ar dori un rezultat de egalitate între cele două formaţii. „Turcia nu are deocamdată o echipă, iar nimeni nu poate face totul de unul singur. Fotbalul este un joc de echipă, iar colectivul este cel mai important. Turcia are nevoie şi de alţi jucători decisivi, nu doar de Arda Turan. Meciul cu România va fi unul greu, dar Fatih Terim este unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile şi poate schimba faţa echipei. M-aş bucura să se termine egal”, a spus fostul antrenor al lui Galatasaray Istanbul.

Acesta a adăugat: „Turcia este a doua mea ţară şi va fi mereu în inima mea. Întotdeauna sunt fericit când revin aici. La Istanbul mi-am petrecut cei mai frumoşi ani. Dacă voi reveni într-o zi la Galatasaray, aş da totul pentru a obţine rezultate cât mai bune”.
România va juca în această seară de la ora 21.00, pe Arena Naţională împotriva Turciei într-un meci din cadrul preliminariilor Cupa Mondială 2014.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii