”Parcă suntem obosiți mai mult de drum, decât de la expediție. Dincolo de partea tehnică, am avut parte de o experiență extraordinară legată de locuri noi și de oameni extraordinari. Poate că mai mult decât peisajele extraordinar de spectaculoase, am fost impresionați de oameni De la români cu care ne-am întâlnit în cele mai neașteptate locuri, la oameni cu povești de depănat.

Am bătut peste 850 km în cele trei săptămâni și datorită caluțului înaripat Pegas Drumeț, care ne-a purtat prin deșert, peste cele mai mari întinderi de sare din lume și pe pantele celui mai înalt vulcan din lume Ojos Del Salado fără cea mai mica problemă sau să trebuiască să schimbăm sau să reparăm absolut nimic”, a declarat, în exclusivitate pentru Sport Profit, Cătălin Neacșu.â

NCF6Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Documentul intern care expune războiul hibrid al Rusiei împotriva Occidentului. Scopul lui Vladimir Putin: „să scoată SUA din joc” și „să distrugă NATO”
Recomandări
Documentul intern care expune războiul hibrid al Rusiei împotriva Occidentului. Scopul lui Vladimir Putin: „să scoată SUA din joc” și „să distrugă NATO”


::placeholdeR–>

Aici au mers prin deșert, nefiind nici o așezare. Și au supus la testul suprem de calitate bicicletele Pegas, prin sare, nisip și drumuri accidentate. Apoi au traversat Chile și totodată deșertul Atacama până la Oceanul Pacific, încheind astfel prima parte a expediției.

Partea a doua a început tot pe malul Oceanului, unde cei trei au urcat pe bicicletele Pegas de la malul Oceanului până la peste 6.000 m altitudine pe pantele celui mai înalt vulcan din lume, Ojos Del Salado (6.893 m).

AICI, alte detalii despre aventura celor trei.

Google News Urmărește-ne pe Google News