Ronnie, campion mondial, va juca la Bucuresti un meci cu multipla campioana mondiala: Reanne Evans. De asemenea, doi jucatori romani vor avea sansa sa joace cate un frame cu Ronnie O’Sullivan. Meciul nu va fi televizat asa ca organizatorii vor oferi spectatorilor doua evenimente unice: unul de la ora 13:00 si altul la ora 19:00.

De 5 ori campion mondial, Ronnie O’Sullivan, și-a anunțat revenirea la București pentru un eveniment special: o seară dedicată fostului comentator Marius Ancuța, decedat anul trecut.

Evenimentul va fi organizat în memoria lui Marius Ancuța, cel mai cunoscut comentator de snooker din România, care a murit în urmă cu un an, la vârsta de 50 ani. Comentatorul celor mai importante evenimente din snooker pentru Eurosport a fost un pion important în popularizarea acestui sport în România.

De profesie medic stomatolog, Marius Ancuţa a devenit în martie 2016 primul antrenor român de snooker acreditat de World Profesional Billiards and Snooker Association.

Ronnie e de 5 ori campion mondial, în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013, și a fost unul dintre jucătorii pe care Ancuța îi aprecia foarte mult. De precizat că OSullivan a reușit în carieră 1009 breakuri de peste 100 de puncte, de departe cele mai multe din istoria snookerului. Pe locul 2 e Stephen Hendry, scoțianul retras, cu 775 de breakuri.

Folosește codul promolibertatea când cumperi biletele, pentru a beneficia de 20% reducere. Biletele pot fi achiziționate de aici –
https://www.eventim.ro/ro/bilete/ronnie-osullivan-bucuresti-circul-metropolitan-534251/event.html

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor