De Ciprian Iana,

Conform companiei de echipament sportiv Adida,s balonul oficial de la Euro 2020 a fost denumit ”Uniforia”, ”pentru a onora sentimentele de unitate şi euforie pe care le poate oferi fotbalul”.

Mingea Uniforia, care face referire la puterea de a uni, marchează cea de-a 60 aniversare a turneului, ce se va desfăşura pentru prima oară în 12 oraşe gazdă, între care şi Bucureşti.

Designul balonului Uniforia prezintă ”linii îndrăzneţe, elemente care ‘traversează’ mingea, simbolizând astfel estomparea graniţelor şi trecerea frontierelor, aspect ce reflectă noul format transcontinental al competiţiei”, se arată în comunicatul Adidas.

Coordonatele GPS ale fiecărui stadion sunt incluse în designul Uniforia, care sărbătoreşte acest format unic şi istoric.

Grafica îndrăzneaţă este prezentată pe o minge cu aceeaşi structură de înaltă performanţă precum modelele recente ale Cupei Mondiale, dar cu un material unic ”Hi-White”, care permite o mai bună vizibilitate pe teren.

Citeşte şi:

CFR Cluj – Rennes 1-0. Campioana României a obținut o victorie uriașă și mai are nevoie de un punct pentru calificarea în primăvara europeană

FC Hermannstadt, în colaps financiar. ”Suntem în căutare de noi sponsori și de investitori”. Cât costă refacerea stadionului

Diego Maradona, în război total cu fiica sa: ”Vă anunț că nu mor. Voi dona totul!”

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte
HOROSCOP

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte