MENIU CAUTĂ
08 Feb. 2018 21:13

S-a decis soarta lui Băluță! ”S-a terminat!”. Ce se întâmplă cu jucătorul Craiovei

Distribuie

S-a decis soarta lui Băluță! ”S-a terminat!”. Ce se întâmplă cu jucătorul Craiovei. Zi de zi aproape, Gigi Becali a trâmbițat câte ceva despre transferul „iminent” al lui Alex Băluță, de la CSU Craiova.

Gigi Becali s-a decis azi să pună punct acestei șarade, acceptând că nu-l va lua pe olteanul de 24 de ani.

S-a decis soarta lui Băluță! 'S-a terminat!'. Oltenii i-au mărit clauza

„Să vă dau o știre. I-au mărit clauza lui Băluță. Hai să uităm de el. Eu am și uitat, gata! S-a terminat.

I-au mărit salariul și clauza, ca să fie siguri că nu vine la mine. La Steaua nu mai poate să ajungă. Eram pe muchie să plătesc acești bani, 3 milioane. Așa că e mai bine! Dumnezeu știe mai bine ce e pentru mine, decât ce știu și vreau eu', a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Gigi Becali a comentat și altă „știre bombă' lansată tot de el: intenția lui Arpad Paszkany de a-i vinde lui clubul din Gruia. Ardeleanul a spus că a fost o glumă, Gigi nu crede nici acum că s-a „dus după fentă'

„A venit de la Cluj, a stat de vorbă cu mine la palat la mine. Înseamnă că a venit de la Cluj special să facă o glumă. A bătut drumul să facă gluma. Dacă el așa zice! Omul ce ați vrea să zică acum?! Să recunoască?

Noi doar chestia asta am discutat. Nu a fost niciodată glumă! Serios vorbind, omul nu vrea să recunoască. E greșeala mea că am vorbit, el a vrut să fie ceva confidențial', a declarat patronul de la FCSB.

CITEȘTE ȘI: 

Culisele scandalului de la Aeroportul Otopeni: profitul garantat, interesele politice și salubrizarea de 5 milioane de euro pe an

Loading...
Comentarii