Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Şarapova se distrează de mama focului, chiar dacă are probleme mari în carieră / GALERIE FOTO

Şarapova se distrează de mama focului, chiar dacă are probleme mari în carieră / GALERIE FOTO

Maria Şarapova (28 de ani, locul 7 WTA) este suspendată temporar, după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium, şi riscă o interdicţie de a juca tenis de până la patru ani. Cu toate acestea, rusoaica nu şi-a pierdut buna dispoziţie. 

Paparazzii au surprins-o pe Maria Şarapova, miercuri, 9 martie, antrenându-se pe o plajă din Santa Monica (California, SUA), alături de staff-ul ei tehnic. Frumoasa jucătoare de tenis a alergat, a lucrat cu o minge şi a jucat squash. Rusoaica a avut momente în care a râs cu gura până la urechi, de parcă momentul jenant de lunea trecută, când a mărturisit că a fost depistată pozitiv cu Meldonium, nici n-a existat.

În plus, Maria Şarapova continuă să poate echipament cu însemnul Nike, chiar dacă celebra firmă a fost prima care a suspendat contractul cu rusoaica după anunţul referitor la dopaj.

Optimismul Mariei Şarapova a fost demonstrat şi pe pagina oficială de Facebook, unde sportiva a scris că speră să poată juca din nou tenis cât mai curând. 

Close
Închide
  Close