MENIU CAUTĂ

Săritorul în apă Constantin Popovici și-a rupt piciorul! Participant la Seria Mondială Red Bull Cliff Diving, Popovici s-a accidentat în Italia

Distribuie

Gary Hunt și Rhiannan Iffland au câștigat etapa a treia din Seria Mondială Red Bull Cliff Diving. Cu un loc doi și o victorie în primele două etape din Seria Mondială Red Bull Cliff Diving, Constantin Popovici era prinicpalul adversar pentru britanicul Garry Hunt și în etapa de la Polignano a Mare (Italia).

Sportivul român a ratat însă șansă să se bată pentru victorie după o accidentare nefericită în antrenamentele de vineri. Din cauza valurilor foarte mari, Constantin Popovici s-a dezechilibrat și a căzut de pe pontonul de la ieșirea din mare și și-a rupt piciorul.

Aflat la cea de-a doua prezență în Seria Mondială Cliff Diving, Cătălin Preda a participat în etapa de la Polignano a Mare cu un wild card. În runda finală, sportivul român a avut aceeași săritură cu care a concurat și la etapa de Cupă Mondială din China și cu un total de 299,25 de puncte a încheiat competiția pe locul 12.

 

Comentarii