Mergi direct la conținut »
Şefii Poliţiei Ploieşti, acuzaţi că au primit şpagă alcool şi bilete la meciurile Petrolului
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Şefii Poliţiei Ploieşti, acuzaţi că au primit şpagă alcool şi bilete la meciurile Petrolului

Şefii Poliţiei Ploieşti, acuzaţi că au primit şpagă alcool şi bilete la meciurile Petrolului

Nu este linişte la Petrolul Ploieşti. Procurorii DNA Ploieşti i-au auditat pe Constantin Ispas, şeful Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova, Adrian Rădulescu, adjunctul şefului IPJ Prahova şi Emanuel Saghel, ofiţer la Biroul de Combatere al Criminamlităţii Oragnizate (BCCO) Ploieşti. 

Potrivit unor surse judiciare, Ispas şi Saghel ar fi primit de la diverse persoane mită constând în bani, bunuri şi servicii în valoare totală de zeci de mii de euro, informează observatorulph.ro.

Emanuel Saghel este bănuit că l-ar fi favorizat pe patronul Petrolului, Dan Capră. În perioada martie – noiembrie 2014, Emanuel Saghel, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară, cu funcţia de Şef Serviciu de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor, din cadrul B.C.C.O. – Ploieşti, ar fi furnizat unei persoane, cercetată într-un dosar penal D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, informaţii la care avea acces în virtutea funcţiei deţinute, constând în înştiinţarea acestuia, în legătură cu interceptarea sa în respectiva cauză penală, cu privire la data la care urma să se efectueze percheziţie la domiciliul acestuia.

În schimb ar fi pretins şi primit  în perioada martie – noiembrie 2014 pentru fiecare meci de fotbal, disputat de către F.C. Petrolul Ploieşti, pe teren propriu bilete de acces (între 5 şi 30 de bilete) având valoare nominală aferentă tribunelor 0, I şi II   şi consumaţii de băuturi alcoolice şi alimente servite la una din lojele stadionului.

Close
Închide
  Close