De Marian Ursescu,

Corona Brașov și CSM București au făcut un meci senzațional miercuri seară, în Sala “Dumitru Popescu Colibași”. Ardelencele s-au luat la trântă cu mult mai galonatele lor adversare, tinerele jucătoare de sub Tâmpa nefiind deloc impresionate de numele bucureștencelor.

Corona a condus în permanență, a arătat o atitudine de mare echipă, dar lipsa de experiență le-a costat pe final. Deși Corona a condus și la 6 goluri diferență, pe final au obținut doar un punct.

Cristina Neagu a marcat 9 goluri, în timp ce Cristina Laslo, 10!

Suedezul Tomas Ryde, selecționerul României, a fost la meci și s-a arătat entuziasmat de nivelul calitativ al partidei, dar și de prestația celor două jucătoare.

Suedezul Tomas Ryde, selecționerul României,
Suedezul Tomas Ryde, selecționerul României

“E bine să vedem astfel de meciuri în campionatul României. Multe jucătoare românce au arătat lucruri extraordinare. Cristina Laslo și Cristina Neagu au fost fantastice. Am fost surprins de faptul că Neagu a jucat atât de mult. Mă așteptam la vreo 20 de minute, dar a fost pe teren aproape 50. Eliza Buceschi a făcut și ea multe lucruri bune, Sorina Târcă și Bianca Bazaliu, la fel. Remarc și colaborarea dintre Cristina Neagu și Crina Pintea. E bine pentru echipa națională”, a declarat Ryde pentru portalul mytex.ro. 

“Sunt mai puternice decât noi!”

Ryde a vorbit și despre Campionatul Mondial din Japonia, care debutează pe 30 noiembrie, România urmând să aibă ca adversară Spania.

“Trebuie să ne pregătim pentru această competiție. Toate meciurile vor conta, cele din grupă, apoi cele din Main Round. Sper că fetele vor fi în cea mai bună formă. Este greu să ne gândim la calificarea directă la Jocurile Olimpice după Campionatul Mondial. Ar trebui să câștigăm competiția. Suntem departe de Franța sau de Rusia în acest moment. Sunt mult mai puternice decât noi. Franța este incredibilă. Are 24 de jucătoare la un nivel excelent. Vom avea 14 zile împreună, în care trebuie să pregătim turneul final. Totuși, indiferent de adversar, eu îmi doresc să câștig. Vom da totul. Oamenii din România iubesc această echipă națională. Sper să le facem o surpriză de Sărbători. De acum, știm că Cristina Neagu va fi prezentă 100% și ne putem face strategia”, a punctat Ryde.

Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

Lotul României pentru Campionatul Mondial

Denisa Dedu, Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Crina Pintea (CSM București), Raluca Băcăoanu, Diana Ciucă, Yuliya Dumanska, Cristina Florică, Mădălina Zamfirescu (SCM Rm. Vâlcea), Bianca Bazaliu, Eliza Buceschi, Daria Bucur, Cristina Laslo (CSM Corona Brașov), Ana Maria Iuganu (SCM Gloria Buzău), Lorena Ostase (CSM Slatina), Laura Pristăviță (CS Gloria Bistrita), Aneta Udriștioiu (HC Dunărea Brăila), Sonia Seraficeanu (HC Minaur Baia Mare)

Citeşte şi:

Dezvăluiri incredibile ale lui Mircea Sandu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe gsp.ro. „Au încercat și încă mai încearcă să mă lege!”

Statul român îi refuză lui Adrian Coman dreptul de a vota la prezidențiale, pentru că este căsătorit cu o persoană de același sex! Îndemnat să mintă, el a refuzat

Toate investițiile pierdute de România în ultimii ani. De ce ne-au ”sărit” Mercedes, Audi, Volkswagen, Mitsubishi și Bosch

Imaginea din București postată de Leonardo DiCaprio pe Instagram. A strâns zeci de mii de like-uri într-o oră

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare