MENIU CAUTĂ
08 Iul. 2018 15:40

Serghei Ignaşevici s-a retras din fotbal, după sfertul Rusia – Croația de la CM 2018

Distribuie

Serghei Ignaşevici s-a retras din fotbal, după sfertul Rusia - Croația de la CM 2018.

După o carieră de 20 de ani ca jucător profesionist şi 18 ani petrecuţi la echipa naţională a Rusiei, fundaşul central Serghei Ignaşevici, în vârstă de 38 de ani, şi-a anunţat retragerea sportivă după sfertul de finală al Cupei Mondiale 2018 pierdut în faţa Croaţiei (4-3 la loviturile de departajare).

Fundaşul rus a decis să se retragă sâmbătă seara, cu câteva zile înainte de a împlini 39 de ani, punând astfel capăt unei lungi cariere.

Serghei Ignaşevici, chemat la lot în ultimul moment

După ce hotărâse să se retragă de la echipa naţională după fiasco-ul de la Euro 2016, Ignaşevici, chemat la lot în ultimul minut pentru a-l înlocui pe Ruslan Kambolov, accidentat, a revenit asupra deciziei şi a disputat Cupa Mondială ca titular.

Cel mai titrat fundaş din istoria Rusiei, incluzând şi perioada sovietică (127 de selecţii), Ignaşevici a câştigat cinci titluri de campion al Rusiei şi o Cupă UEFA în 2005 sub culorile clubului TSKA Moscova, pentru care a jucat 14 sezoane.

Angajamentul său cu clubul s-a încheiat la 1 iulie, notează Agerpres.


ULTIMA FOTOGRAFIE. Viața, pasiunile și povestea lui Florin Rotaru, pilotul de 36 de ani care a murit ieri în accidentul din Bărăgan

Citește mai multe despre Croația, Cupa Mondială și Rusia pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii