De Eduard Apostol,

Sergiu Hanca, 27 de ani, a plecat la începutul lui 2019 de la Dinamo, unde ajunsese să fie apostrofat de fanii care-l idolatrizau până la momentul ce-a dus la despărțirea de club.

A semnat cu MSK Cracovia și-a urcat treaptă cu treaptă: de la locul 9 pe 4, la finele ediției trecute, iar acum este în luptă directă pentru titlu, pe poziția a doua, la numai două puncte de liderul Legia Varșovia.

Soție celebră în Polonia

Sergiu a semnat ultima victorie a echipei sale, cu Arka Gdynia (1-0), și-a celebrat reușita introducându-și mingea pe sub tricou. Din tribună, soția sa, Andreea, i-a trimis bezele.

Andreea și Zian, soția și fiul fotbalistului Sergiu Hanca

“Vom avea o fetiță, suntem atât de fericiți. Important e să fim sănătoși, ca să putem face cât mai multe lucruri frumoase în viață”, a mărturisit pentru Libertatea fotbalistul de bandă dreaptă.

Andreea este de mai multe luni vedetă în Polonia: mișcările sale exuberante din timpul partidelor soțului său au fost preluate de toată presa de acolo și doamna Hanca este monitorizată la fiecare meci. Mai ales că nu ratează nici unul.

Prenume special pentru băiat

Sergiu și Andreea vor avea o surioară pentru Zian. Puștiul fotbalistului are un nume special, prin care părinții au vrut să mulțumească pentru bucuria de a-l avea pe cel mic, primul copil al familiei.
După o vizită la Mănăstirea Prislop, Andreea a rămas însărcinată, astfel că soții Hanca au dorit ca puștiul lor să poarte numele Zian. Este prenumele pe care Arsenie Boca l-a avut înainte de a deveni părinte ieromonah.

Mi-aș dori foarte mult să fiu convocat la prima reprezentativă, dar cel mai important e să batem în Islanda, apoi și-n finala Ligii Națiunilor și să prindem un loc la Euro 2020. Ar fi un vis frumos pentru toată familia mea

Sergiu Hanca, mijlocaș MSK Cracovia


2 goluri în 16 meciuri a reușit Hanca în primăvara anului 2019, contribuind la calificarea echipei poloneze în preliminariile Europa League

Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia
GSP.RO
Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși