14141799_648211582013061_5394467960162113776_n

Cum Petrolul se mostenește din tată-n fiu, antrenorul Octavian Grigore i-a avut în teren pe Răzvan Catană, Vladimir Butufei ori Michel Jipa, fii de foști fotbaliști ai clubului.

Pentru a permite fanilor care făcuseră cozi imense la bilete, partida a fost decalată cu un sfert de ceas pentru ca toată lumea să poată intra pe arena ”Ilie Oană”.

Cel mai important fotbalist al Petrolului este Claudiu Tudor, prin care trece tot jocul gândit de Tavi Grigore. El a și deschis scorul. Nae, Puchea și Nitescu au reușit celeltate goluri.

Suporterii au cântat tot meciul, s-au aprins torțe și petarde, s-au afișat bannere, un adevarat spectacol.

”Timişoara, Galaţi, Rapid, Constanţa, Vaslui, U Cluj, Piteşti nu cedaţi!”, le-au transmis lupii. 

Alt mesaj a fost unul de suflet pentru toti suporterii: ”Copil sau adult resimt acel fior / Petrolul, caruselul din care nu cobor”.

Petrolul Ploiesti – AS Tufeni Baicoi 4-0 (3-0)

Marcatori: Cl. Tudor (12), D. Nae (15), Puchea (26), Nitescu (75)

Petrolul: Marinică – Olaru, Micu, Crăciun, Catană –  Puchea –  Dumitrescu (74 Nitescu), Butufei (68 Vintila), Cl. Tudor (79 Ursu), D. Gheorghe – D. Nae (58 Jipa). Antrenor: Tavi Grigore

AS Tufeni Băicoi: Ionescu – Ştefan, Bălănică, Braşoveanu, Isacov (90 Dinca) – Condrea (86 Epurescu) – Comnoiu, Bojoagă, Anghel, Mocanu (78 R. Vasile) – Brebenel (59 Oae). Antrenor: Costin Plăvache.  

Fapt unic în țara noastră și cel mai probabil oriunde în Europa, cu aproape două ore înaintea meciului oficial de campionat dintre Petrolul și AS Tufeni – partidă contând pentru etapa a doua a Ligii A Prahova – delegația “lupilor” a răspuns cererii suporterilor și a făcut un ocol în drumul spre stadionul “Ilie Oană” poposind la “Pomul Verde”, terasa fanilor “petroliști” aflată în apropierea stadionului. La 17:10, într-o atmosferă electrizantă generată de bucuria celor peste 100 de suporteri prezenți, sub irizările galben-abastre ale fumigenelor aprinse, staff-urile Petrolului au descins din autocar dar și din mașinile personale și au intrat în hora bucuriei, șlagărele peluzei dar și sloganurile preferate făcându-se auzite până departe! A participat inclusiv Mircea Dridea, fotbalistul simbol al echipei, președinte de onoare al noii grupări, informează republikanews.ro.

P1050367