Mergi direct la conținut »
Simona Halep, a doua în ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a anului. Învinsă de o jucătoare de 18 ani
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Simona Halep, a doua în ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a anului. Învinsă de o jucătoare de 18 ani

Simona Halep a ocupat locul al doilea în finala anchetei pentru cea mai frumoasă lovitură a anului 2019 în circuitul profesionist de tenis, realizată pe site-ul WTA, citat de Agerpres.

De Daria Maria Diaconu,

În clasament, Simona Halep a fost depășită de jucătoarea poloneză Iga Swiatek, în vârstă de doar 18 ani.

Iga Swiatek a obţinut 40 la sută din voturi cu o „scurtă” realizată la turneul WT de la Lugano şi cu care a câştigat ancheta din luna aprilie, fiind urmată de Simona Halep, care a strâns 31% din sufragii cu o lovitură reuşită în faţa canadiencei Eugenie Bouchard, la scorul de 7-6, 1-0 şi avantaj pentru româncă în turneul de la Dubai, cu care a câştigat ancheta lunii februarie.

Iga Swiatek

Podiumul a fost completat ucraineanca Elina Svitolina, care a adunat 24 de procente cu o lovitură reuşită în faţa Simonei Halep, la scorul de 7-5, 3-2, 15-40, la Turneul Campioanelor, cu care s-a impus în ancheta lunii octombrie, notează Agerpres.

Locul al patrulea în acest top i-a revenit româncei Patricia Țig (5%) cu o lovitură reuşită în turneul de la Bucureşti contra germancei Laura Siegemund, la scorul de 6-3, 2-1 pentru Ţig şi avantaj pentru Siegemund.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close