De Ciprian Iana,

Sportiva originară din Constanța a cerut ajutorul antrenorului în setul 1, la scorul de 4-3 pentru Andreescu.

Simona era frustrată, după ce revenise de la 1-2 la 3-2, apoi pierduse două game-uri consecutive.

Interesant este că Simona Halep n-a apelat la antrenorul ”în acte”, Daniel Dobre, ci la Darren Cahill, tehnician pe care Simona l-a anunțat din nou în echipa sa din 2020.

Aflat în China, unde s-a alăturat staff-ului sportivei noastre, Cahill a venit imediat lângă Simona spunându-i să nu se mai grăbească și să încerce să returneze mai bine mingile primite.

Din păcate, sfaturile tehnicianului australian n-au avut ecou, Simona pierzând următoarele două game-uri și, totodată, primul set.

Și în setul 2, Darren Cahill a coborât să discute cu Simona. La scorul de 4-4, Cahill a încercat s-o liniștească pe sportiva noastră, spunându-i: ”Mai rezistă 6-7 minute, luptă pentru fiecare punct și apoi vom juca decisivul”.

De asemenea, Darren Cahlil i-a dat sfaturi Simonei Halep și în setul decisiv. ”Ai echilibrat jocul. Vino mai în față și lovește cu forehand-ul, cum o faci tu de obicei”, i-a transmis tehnicianul australian sportivei noastre.

Simona Halep a anunțat în septembrie că Darren Cahill, 53 de ani, va reveni în staff-ul său la începutul anului viitor.

Cu toate acestea, Cahill a reluat colaborarea cu Simona Halep mult mai devreme, el participând la toate antrenamentele pe care Simo le-a efectuat la Shenzhen.

De aceea, Simona Halep l-a ales pe Darren Cahill pentru on-court coaching la partida cu Andreescu.

Captură foto: Digi Sport

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate