Mergi direct la conținut »
Simona Halep dă detalii neștiute din viața ei. La ce telenovele s-a uitat și ce plăceri nevinovate are
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep dă detalii neștiute din viața ei. La ce telenovele s-a uitat și ce plăceri nevinovate are

Simona Halep dă detalii neștiute din viața ei. La ce telenovele s-a uitat și ce plăceri nevinovate are

Simona Halep a acordat un interviu pentru emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

De Daria Maria Diaconu,

În cadrul interviului, jucătoarea de tenis a dezvăluit lucruri mai puțin cunoscute despre ea. Astfel, Simona Halep a dezvăluit că a fost fan al telenovelelor când era mică.

„M-am uitat la toate când eram copil, acum nu mai reușesc. M-am uitat la Înger sălbatic, Salome. Mă mai uit la filme, dar nu la seriale, mă prind puternic și nu mă mai odihnesc prea bine și prefer să nu mă uit”, a declarat Simona Halep, potrivit lamaruta.protv.ro.

Sportiva a mărturisit că nu are vicii, însă una dintre plăcerile ei este să mănânce ciocolată.

„Nu am vicii. Nu-mi plac cluburile, nu stau până tărziu în oraș, am o viață liniștită. Mănânc ciocolată zilnic, nu știu dacă e sănătos, dacă nu e sănătos. Nu mânânc mult, dar mânânc puțin”, a afirmat ea.

Sportiva a vorbit și despre cele mai bune prietene ale sale:

„În tenis, e greu cu prieteniile, să fiu sinceră, pentru că este o competiție permanentă. În România, prietena mea este Irina Begu, mă înțeleg cel mai bine cu ea și vorbim destul de des. Prietena mea cea mai bună este din clasa I și este permanent alături de mine și eu alături de ea”.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close