Mergi direct la conținut »
Simona Halep, lăudată de idolul ei! Ce a spus Justine Henin, fost lider mondial, despre sportiva din România
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep, lăudată de idolul ei! Ce a spus Justine Henin, fost lider mondial, despre sportiva din România

Simona Halep, lăudată de idolul ei! Ce a spus Justine Henin, fost lider mondial, despre sportiva din România

Fosta jucătoare de tenis Justine Henin, în vârstă de 36 de ani, a declarat că o consideră pe Simona Halep principala favorită pentru câștigarea turneului de mare șlem de la Rolland Garros, titlu pe care sportiva din România l-a cucerit anul trecut.

De Dana Aramă,

„Va fi un turneu foarte interesant. Cred că Simona Halep este favorita numărul unu. Îmi place jocul ei, îmi place cum evoluează pe zgură. Pe această suprafaţă, trebuie să fii un jucător complet, iar ea este foarte puternică atât fizic, cât şi mental. În orice turneu de Grand Slam apar şi surprize, sunt curioasă ce ne va rezerva Roland Garros-ul de anul acesta”, a declarat Justine Henin, potrivit UbiTennis.

Justine Henin

Justine Henin

Belgianca Justine Henin a fost numărul 1 în clasamentul WTA și a câștigat de patru ori turneul de mare șlem de la Paris. Despre Justine Henin, Simona Halep a afirmat în trecut că i-a modelat jocul și că a admirat-o încă din adolescență.

Până la Roland Garros, Simona Halep va evolua în turneele pe zgură de la Madrid (6 mai) și Roma (12 mai). România va avea patru reprezentante pe tabloul principal al turneului de la Madrid. Tragerea la sorți a tabloului competiției va avea loc vineri, de la ora 13.30.

FOTO: Hepta


Citește și:

Reportaj Reuters despre vrăjitoarele din România. Cum au ajuns ritualurile să fie transmise live pe Facebook în întreaga lume

Close
Închide
  Close