Mergi direct la conținut »
Simona Halep a plecat în China. Primul turneu din 2015 la care va participa va fi la Shenzen. Ce a declarat constănţeanca despre obiectivele sale din 2015
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep a plecat în China. Primul turneu din 2015 la care va participa va fi la Shenzen. Ce a declarat constănţeanca despre obiectivele sale din 2015

Simona Halep a plecat în China. Primul turneu din 2015 la care va participa va fi la Shenzen. Ce a declarat constănţeanca despre obiectivele sale din 2015

UPDATE: 16:55

Simona Halep (numărul 3 WTA) a plecat spre China unde, în perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzen.

M-am simţit bine acasă, am fost şi la Constanţa câteva zile cu familia, dar acum trebuie să închei vacanţa şi să încep noul sezon. M-am pregătit din greu, m-am antrenat în fiecare zi. Mă simt pregătită, sunt gata să încep turneele. Sper să fie un an la fel ca 2014 sau chiar mai bun „, a declarat Simona Halep, la aeroportul Henry Coandă.

///

Simona Halep, jucătoarea română de tenis aflată pe locul 3 în lume, va fi principala favorită la competiția din orașul chinez Shenzen, care debutează în 4 ianuarie.

”Îmi lipseşte competiţia. Îmi place să am un obiectiv. Am avut câteva săptămâni fără nici un obiectiv, adică un program strict în principiu, dar puteam să-l modific oricând”, a spus Halep într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Simona Halep va fi princiapala favorită la Shenzen, turneu aflat la cea de-a treia ediție. Primele două au fost câștigate de chinezoaica Na Li, care s-a retras din activitate în urmă cu câteva luni.

Principala adversară a româncei în vârstă de 23 de ani la Shenzen va fi cehoaica Petra Kvitova, locul 4 în ierarhia WTA.

După Shenzen, Simona Halep se va îndrepta către Sydney, unde are loc ultimul turneu de pregătire pentru Australian Open.

Primul turneu de Mare Șlem al anului debutează în 19 ianuarie, la Melbourne.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close