Mergi direct la conținut »
Simona Halep pregătește la Miami meciul de Fed Cup cu Franța! S-a antrenat cu Irina Begu
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep pregătește la Miami meciul de Fed Cup cu Franța! S-a antrenat cu Irina Begu

Simona Halep pregătește la Miami meciul de Fed Cup cu Franța! S-a antrenat cu Irina Begu

Aflate în Statele Unite, unde se pregătesc pentru debutul turneului de la Miami (18-31 martie), Simona Halep, 27 de ani și Irina Begu, 28 de ani, s-au antrenat ieri împreună.

De Ciprian Iana,

Bune prietene, Simona Halep și Irina Begu au făcut împreună o ședință de pregătire extrem de intensă pe ”Hard Rock Stadium”, cel mai nou teren dat în folosință la acest turneu.

Un semn clar că cele două sportive vor juca la simplu pentru România în meciul din semifinalele Fed Cup cu Franța (Rouen, 20 și 21 aprilie), mai ales că înaintea jocului precedent din această competiție sportiva din Constanța a avut-o parteneră de pregătire pe Mihaela Buzărnescu, titulară cu Cehia.

Mai mult, Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a dezvăluit că Irina Begu este favorită să devină a doua rachetă a echipei noastre de Fed Cup.

„După ce s-a întâmplat în Cehia, vreau să fim mai pregătiţi în proba de simplu. Irina Begu este un component foarte important al echipei noastre şi a arătat că se poate mobiliza într-un meci de Fed Cup pe zgură, o suprafaţă care o avantajează (n.r. – meciul de la Rouen va avea loc pe zgură). Irina Begu este o variantă foarte bună pentru proba de simplu”, a anunțat Florin Segărceanu.

După victoria istorică împotriva Cehiei, deținătoarea trofeului, datorită punctului decisiv obținut la dublu de Irina Begu și de Monica Niculescu, prima sportivă a dat ”vina” succesului pe Simona Halep. ”Totul a fost posibil datorită Simonei. Am ajuns în această postură, 2-2, datorită ei și așa am putut să intrăm şi să dăm tot ce e mai bun”, a spus atunci Begu.

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”
Recomandări

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”

 

Nominalizată alături de Anastasija Sevastova, Georgina Garcia-Perez şi Ashleigh Barty pentru premiul Fed Cup Heart Award, în urma evoluției cu Cehia, Simona Halep a bătut mingea la Miami și cu Marius Copil, 28 de ani, 76 ATP, prima rachetă a României în echipa de Cupa Davis.

În cazul în care în meciul cu Franța Simona Halep și Irina Begu vor juca la simplu, Mihaela Buzărnescu va fi trecută rezervă, iar Monica Niculescu și Raluca Olaru vor forma echipa de dublu a României.

Simona Halep pregătește la Miami meciul de Fed Cup cu Franța! Vrea trofeul

Simona Halep a anunțat că obiectivul principal al său în 2019 este cucerirea Fed Cup cu România. Fără nici un trofeu obținut în ultimele șapte luni (ultima oară s-a impus la Montreal, în august 2018), sportiva din Constanța pare setată pentru jocul cu Franța de la Rouen.

Femeie izolată la domiciliu în Alba: „Mi-au spus că voi fi monitorizată de 2 ori pe zi...„ Revoltător ce a urmat
Recomandări

Femeie izolată la domiciliu în Alba: „Mi-au spus că voi fi monitorizată de 2 ori pe zi...„ Revoltător ce a urmat

 

”Îmi doresc să câştig trofeul Fed Cup, dar și o medalie la Olimpiadă. Nu e uşor la Fed Cup, dar cred că suntem în stare să ajungem cât mai sus. Noi, jucătoarele de la echipă, trebuie să fim unite, să ne transmitem energie pozitivă. La Fed Cup am jucat mereu bine, când am fost sănătoasă. Sper cu adevărat că vom putea câştiga viitoarea întâlnire, cu Franța. Asta ar fi enorm pentru noi, pentru ţara noastră. Doresc cu adevărat să ridic trofeul”, a declarat Halep.

Simona Halep pregătește la Miami meciul de Fed Cup cu Franța! În afaceri îi merge bine

Cu 28,5 milioane de dolari câștigați din tenis, Simona Halep este o sportivă de succes. Se pare că succesul o urmărește și în afaceri, unde și-a investit o parte din bani în mai multe proiecte imobiliere. Ultimul, un complex rezidențial de locuințe în zona Mamaia Nord – Năvodari, a fost finalizat, o parte dintre apartamente fiind deja vândute. Complexul are un total de 216 apartamente de două și de trei camere, cu prețuri între 53 și 70.000 de euro.


Selecționerul Cosmin Contra, în conflict cu fanii! Replici acide pe Instagram: „Bou și agramat” vs „Boule, să îți iei ochelari”

Close
Închide
  Close