Mergi direct la conținut »
Simona Halep s-a dezbrăcat de vechiul echipament. ^Cum va arăta campioana din Constanța în viitorul sezon. Va lua ochii!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep s-a dezbrăcat de vechiul echipament. ^Cum va arăta campioana din Constanța în viitorul sezon. Va lua ochii!

Simona Halep s-a dezbrăcat de vechiul echipament. ^Cum va arăta campioana din Constanța în viitorul sezon. Va lua ochii!

Simona Halep (24 de ani) va începe sezonul într-un echipament complet nou, menit să o facă şi mai populară în rândul fanilor. De altfel, campioana noastră a și fost declarată cea mai populară jucătoare din circuit.

Sponsorul tehnic al numărului doi mondial, Adidas, i-a oferit un kit special pentru turneele de la Antipozi: campioana noastră se va îmbrăca într-o rochie multicoloră, care va contrasta excelent cu cimentul din Australia.

HALEP
Simona va aborda competițiile cu un kit special, numit “Adizero” şi creat special pentru ea.

Dacă până acum constănţeanca prefera un echipament de o singură culoare, de această dată ea le “va lua ochii” tuturor cu rochia pe care o va îmbrăca pe teren: aceasta este multicoloră, cu diverse nuanţe de albastru, roşu şi alb în “compoziţie”.

564ecb2995f9cf4b62000000564ecb0795f9cf4262000000-590x383

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close