13 Oct. 2017 16:48

Simona Halep și Gigi Becali au o pasiune comună: ”Mă deconectează”. Dezvăluirea pe care o aștepta multă lume: ”La prima întâlnire…”

Distribuie

Simona Halep și Gigi Becali au o pasiune comună: ”Mă deconectează”. Dezvăluirea pe care o aștepta multă lume: ”La prima întâlnire...”

Simona Halep are o pasiune comună cu șeful FCSB-ului, dar și cu fostul acționar dinamovist Cristi Borcea, acum închis la Rahova în „Dosarul Trasnferurilor'. 

Toți sunt fani ai telenovelelor turcești. Gigi Becali n-are răbdare să le difuzeze televiziunile și cumpără serialele înainte. Gigi Becali s-a lăudat recent că i-a dat mesaje Simonei Halep înainte de meciurile care aau dus-o pe locul 1 în ierarhia WTA.

Simona Halep și Gigi Becali au o pasiune comună: 'Mă deconectează. Nu se dă la televizor'

Simona Halep a făcut mai multe dezvăluiri picante pentru cei de la „Virgin Radio', unde a spus și numele telenovelei preferate, dar și ce rețele de socializare folosește mai des și ce se joacă pe telefon. 

„Când mムtrezesc, nu mムuit pe Facebook, ci pe Instagram. Am și Facebook, dar nu-l folosesc mai deloc. Twitter n-am pe telefon. Instagram folosesc, chiar postez des. Și am un joc, se numește Fix. E interesant, dar numai când mă plictisesc. Atunci când sunt în aeroport.

Am un grup pe WhatsApp cu echipa mea, cu cei cu care lucrez zilnic. Trebuie să comunicăƒm între noi sムștim ceea ce facem. În rest, n-am. Vorbesc individual cu toate persoanele. Primesc foarte multe poze haioase, de multe ori și cu mine. Chiar mムamuzムde multe ori.

Nu mムuit pe YouTube și nici nu mムuit la seriale. Urmăƒresc doar un serial turcesc, care mă deconecteazăƒ, mムscoate din ale mele. Dar nu sunt la zi cu el. Mムuit când am timp. Se numește «Mireasムdin Istanbul», dar nu e  la televizor.

La nunta mea l-aș chema sムcânte pe Andrea Bocelli. L-am întâlnit recent și am făƒcut o pozムcu el, chiar am fost emoționatăƒ. Nicodată n-am fost așa de emoționatムîntâlnind pe cineva.

Înainte nu mムhotăram cu ce sムmムîmbrac, dar am progresat foarte mult. Aveam cam 45 de minute. Când puneam ceva pe mine, voiam altceva. Acum doar mムgândesc și mムîmbrac direct. La prima întâlnire port pantaloni.

N-am fost niciodatムîn fustムla o întâlnire. Dansez foarte mult, dar la petreceri private. În club, dacムmerg, nu dansez foarte mult”, a spus Simona Halep.

Jucătoarea de tenis a dezvăluit recent ce jucător din ierarhia ATP îi place.

CITEȘTE ȘI:

De câți ani ani practică tenisul Simona Halep. Măƒrturisirea pe care liderul WTA i-a făƒcut-o lui Bogdan Stelea / GALERIE FOTO

 

Loading...
Comentarii