De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE 27 septembrie. ”Miercuri este ziua mea și nu joc tenis, voi mânca prăjituri și ciocolată, iar apoi voi reveni pe teren, la antrenamente, în așteptarea următorului turneu”, a declarat Simona Halep.

Sportiva clasată pe locul 2 în topul WTA a adăugat pentru site-ul WTA: ”E extraordinar să revin la Singapore, pentru al patrulea an la rând. E un rezultat bun, am fost destul de constantă în acest an. Cred că acesta a fost cel mai bun an al meu. Aștept cu nerăbdare să joc din nou la Singapore și sper foarte mult că voi reuși un rezultat mai bun decât anul trecut”.

Numărul doi mondial, învinsă marți la Wuhan (China) de rusoaica Daria Kasatkina, cu un sec 6-2, 6-1, nu a reușit să treacă de faza grupelor la ediția de anul trecut a Turneului Campioanelor de la Singapore. Halep a jucat finala competiției în 2014, fiind învinsă de Serena Williams, după ce în grupă câștigase categoric în fața americancei.

În 2017, Halep a cucerit un singur titlu, la Madrid, jucând finale la Roma, Roland Garros și Cincinnati.

Simona Halep a împlinit, miercuri, 26 de ani. Un bun prilej de a sărbători evenimentul în China, acolo unde sportiva clasată pe locul 2 în topul WTA se află de o săptămână.

Alături de Simona Halep s-a afat mama ei, Tania, dar și staff-ul ei, în frunte cu Andrei Pavel, Teodor Cercel și Ștefan Șodolescu.

Pentru a imortaliza momentul Simona Halep a postat o fotografie pe un site de socializare în momentul în care se pregătește să taie tortul primit cadou.

Simona este în China, unde a participat la turneul de la Wuhan. Acum, sportiva originară din Constanța se pregătește pentru turneul de la Beijnig, care va debuta săptămâna viitoare.

Simona Halep și-a sărbătorit ziua de naștere în China! Mesaje din țară

Mesajele de felicitare au curs pe site-urile de socializare, în frunte cu cel postat de fratele, cumnata și nepoțica de la Constanța.

CITEȘTE ȘI: Lugano – FCSB, în Liga Europa (ora 20.00, Pro TV, Telekom). Alibec nu a făcut deplasarea. Alți trei jucători importanți au fost lăsați ”la vatră”