De Cătălin Apostol,

Lăudând prestația Mariei Sharapova în fața Simonei Halep, cunoscutul antrenor a făcut o remarcă ciudată referitoare la reprezentanta noastră. “Nu poți fi decât impresionat. Nu pentru felul în care a gestionat meciul, nu pentru că a putut câștiga, deoarece avea 6-0 în întâlnirile cu Halep, iar Halep se află în mijlocul unei perioade foarte dificile din punct de vedere mental, ci pentru că a jucat la un nivel înalt trei seturi, în condițiile în care nu disputase nici un meci oficial timp de 15 luni și prea puține de când revenise în circuit”, a declarat Patrick Mouratoglou pentru ESPN.

Halep, afectată de marile ratări din 2017?

Antrenorul Serenei Williams nu și-a motivat opinia despre Halep, dar e foarte probabil să fi avut în vedere marile ocazii ratate de sportiva din Constanța anul acesta. Mai exact, finala pierdută la Roland Garros în fața Jelenei Ostapenko, rezultat din cauza căruia a irosit și șansa de a deveni numărul 1 WTA, sfertul de finală pierdut la Wimbledon în fața Johannei Konta, altă șansă de a deveni liderul clasamentului mondial, și finala pierdută la Cincinnati în fața Garbinei Muguruza, ceaa mai recentă ocazie de a urca în vârful ierarhiei tenisului feminin.

Părerea lui Patrick Mouratoglou despre mentalul Simonei Halep este infirmată oarecum de rândurile scrise de reprezentanta noastră pe Instagram, după înfrângerea în fața Mariei Sharapova: ““Ieri, în conferința de presă, am fost întrebată dacă mă consider ghinionistă. Nu, cred că-s o persoană norocoasă. Sunt norocoasă pentru tot ce mi se întâmplă: viața mea, familia mea, prietenii, echipa și, bineînțeles, tenisul”, a susținut Simona Halep.

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine